sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MTOSB’DEN ENGELLÝ MÝLLÝ SPORCULARA DESTEK

  •  6 Ekim 2021 Çarþamba 16:42

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB), ÇUGÝDER ile imzaladýðý protokol ile Milli Engelliler Tenis Takýmýnda yer alan sporculara sponsor oldu.

Sponsorluk protokolü, MTOSB Baþkaný Sabri Tekli, ÇUGÝDER Baþkaný Sibel Gelbul ve Milli Sporcular Ahmet Kaplan ile Oðuz Güneþ'in katýldýðý törenle imzalandý. Programda konuþan MTOSB Baþkaný Tekli, "Hepimiz birer engelli adayýyýz. Bunu aklýmýzdan çýkarmadan yaþamýmýzý sürdürmek ve toplumun her alanýnda engelli kardeþlerimizin hayatýný kolaylaþtýracak þekilde hareket etmeliyiz. Mersinli sporcularýmýzýn baþarýlarýna bir nebze de olsa katký saðlayabilirsek ne mutlu bize" dedi.

ÇUGÝDER Baþkaný Sibel Gelbul ise sporun, engelli bireyler için yaþama tutunma aracý olduðunu belirterek, "Bu konuda rol model olan milli turnuva sporcularý Ahmet Kaplan ile Oðuz Güneþ'in umutlarý olan Sabri Tekli ve yönetim kuruluna teþekkür ediyoruz. Derneðimizin dönem projelerinden ilkini gerçekleþtirmemizde katký sundular. Ahmet ve Oðuz tüm ilham kaynaklarýný oynadýklarý tenisten alýyorlar. Uluslararasý turnuvalarda þampiyonluklarý, Türk sporcu olarak yakaladýklarý baþarýyý sürdürmek adýna Türkiye'de birçok turnuvalara katýlmak zorundalar. Bu baðlamda Mersin'de yerel yönetimlerin, iþ insanlarýnýn ve STK'larýn da duyarlý olmalarýný ve destek olmalarýný bekliyoruz" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.