sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN SEÇER, 3. KÜLTÜRLER FESTÝVALÝNDE STANTLARI GEZDÝ

  •  5 Ekim 2021 Salý 09:31

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, eþi Meral Seçer ile birlikte Mersin Anadolu Bürokratlar ve Ýþ Ýnsanlarý Yardýmlaþma Derneði (MABÝYAD) tarafýndan bu yýl 3’üncüsü düzenlenen Kültürler Festivalinde farklý yörelere ait ürünlerin sergilendiði stantlarý gezerek, vatandaþlarla sohbet etti.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, eþi Meral Seçer ile birlikte Mersin Anadolu Bürokratlar ve Ýþ Ýnsanlarý Yardýmlaþma Derneði (MABÝYAD) tarafýndan bu yýl 3'üncüsü düzenlenen Kültürler Festivalinde farklý yörelere ait ürünlerin sergilendiði stantlarý gezerek, vatandaþlarla sohbet etti.

Baþkan Seçer, festival kapsamýnda Yörük Türkmen Vakfý ile Taþeli Yörükleri Derneði çadýrýnda eþi Meral Seçer ile birlikte fotoðraf ve resim sergisinin açýlýþýný yaptý.

“Her bireyin kimliði kendinin onurudur”

Baþkan Seçer, açýlýþta yaptýðý konuþmada, Türkiye'nin her bölgesinden farklý kültürlerin buluþmasýnýn çok deðerli olduðunu ifade ederek, “Bizim insanýmýz yardýmseverdir, birbirine sevgiyle, saygýyla bakar, birbirine yardýmcý olur. Bizim bu bölgedeki insanýn bakýþ açýsýyla dünyanýn batýsýna doðru gittiðiniz zamanki kültürler, insanlarýn birbirine bakýþ açýsý çok deðiþir. Biz daha paylaþýmcý, daha yardýmsever, daha þefkatli, daha sevgi dolu topluluklarýz ve her birimiz bir bireyiz. Her zaman söylüyorum, bir daha yineleyeceðim; herkesin, her bireyin kimliði kendinin onurudur, þerefidir, kimse ona dokunamaz. O, onun en deðerli özelliðidir. Bizim burada bütün bu kimlikleri, bu ayrý kültürleri kucaklamak yönetici olarak da görevimizdir” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.