sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERÝNE 160 BÝN TL YARDIM

  •  5 Ekim 2021 Salý 09:23

Akdeniz Belediyesi, futbol branþýnda 20; farklý salon sporlarýnda da 24 olmak üzere Akdeniz ilçesinde faaliyet gösteren 44 amatör spor kulübüne, toplam 160 bin TL nakdi yardýmda bulundu.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin spora ve sporcuya desteði sürüyor. Geçen yýl 19 futbol kulübü, 15 de salon kulübü olmak üzere toplam 34 spor kulübüne 125 bin TL nakdi yardým yapan Akdeniz Belediyesi, bu yýl da sporcu yetiþtiren 44 amatör spor kulübüne 160 bin TL nakdi yardým yaptý.

Futbol, basketbol, voleybol, atletizm, jimnastik, tekvando, boks, kickboks, slalom ve satranç dallarýnda faaliyet gösteren spor kulüplerine nakdi destek töreni Seyfi Ali Türkoðlu-Þafak Erdur Spor Tesisinde düzenlendi. Programa Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Baþkaný Mithat Ertaþ, belediye birim müdürleri, amatör spor kulüpleri temsilcileri ve teknik adamlar, sporcular ve mahalle muhtarlarý katýldý.

“Akdeniz'e 35 milyon liranýn üzerinde tesisler kazandýrdýk”

Törende konuþan Baþkan Gültak, spor kulüplerine geçen yýllarda ayni, bu yýl ise nakdi yardým yaptýklarýný belirtti. Ýlçe genelindeki tüm spor sahalarý ve donatýlarý yenileyip kapasitelerini arttýrdýklarýný, ilçeye yeni futbol ve basketbol spor sahalarý kazandýrdýklarýný belirten Gültak, “Spor Toto Teþkilatý ile toplamda 35 milyon TL'nin üstünde bir anlaþma yaparak bu tesisleri Akdeniz'e kazandýrdýk. Tabi önümüzdeki sene için de planlamamýz var. Bunlardan biri de Týrmýl Spor Kompleksi Projesi. Görüþmelerimiz olumlu geçiyor, 2023 sonuna doðru bu zengin spor kompleksimizi de bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.