sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSU ÝDMAN YURDU’NDA KALPAR DÖNEMÝ

  •  30 Eylül 2021 Perþembe 10:38

TFF 2. Lig Beyaz Grup takýmlarýndan Tarsus Ýdman Yurdu Spor Kulübü, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile anlaþtý.

Teknik direktör Ergün Penbe'yle yollarýn ayrýlmasýndan sonra arayýþa geçen Tarsus Ýdman Yurdu, Hüseyin Kalpar ile mukavele imzaladý.

Kulüp binasýnda düzenlenen imza töreninde konuþan Tarsus Ýdman Yurdu Spor Kulübü Baþkaný Harun Þahin Kýrbýyýk, Kalpar hocayla þampiyonluk yaþayacaklarýna inandýklarýný söyledi.

Kýrbýyýk, “2,5 yýldýr Tarsus'ta görev yapan teknik direktör Ergün Penbe hocamýza verdiði hizmetler için teþekkür ediyoruz. Hüseyin Kalpar hocamýz ülkemizde kendini çok çok kanýtlamýþ bir hocamýz. Baþarýlý odaklý. Hedefimiz þampiyonluktur. Tarsus için, Tarsus Ýdman Yurdumuz için elimizden ne geliyorsa yapacaðýz” dedi.

Kalpar, “Bugün Tarsus Ýdman Yurdu takýmýmýzla anlaþmýþ bulunmaktayýz. Benden önce de çalýþmýþ olan Ergün Penbe hocamýza teþekkür ediyor, b undan sonraki çalýþmalarýnda baþarýlar diliyorum. Bizim de hedefimiz Tarsus Ýdman Yurdu'nu en iyi yere getirmektir. En iyi yerde bir üst lige çýkmaktýr. Tabi hiç bir zaman kolay deðildir bunlarý yapmak. Hedefi yakalamak için çok çalýþmamýz gerektiðini bilinci içerisindeyiz. Ýnþallah hep birlikte güzel baþarýyý yakalayacaðýz. Biz çalýþtýðýmýz yere en iyi hizmet gayreti içindeyiz. Tarsus'ta olmaktan mutluyum” þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE EV YANGINI: 1 YARALI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.