sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE ÇOCUKLARA YÖNELÝK ‘SIFIR ATIK’ TEMALI RESÝM YARIÞMASI DÜZENLENECEK

  •  27 Eylül 2021 Pazartesi 09:09

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde, Sýfýr Atýk Projesi kapsamýnda ilçe sýnýrlarý içerisindeki ortaokullarda temizlik bilincinin oluþturulmasý, çevre temizliðinin önemi ve geri dönüþüm temalý ödüllü resim yarýþmasý düzenlenecek.

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde, Sýfýr Atýk Projesi kapsamýnda ilçe sýnýrlarý içerisindeki ortaokullarda temizlik bilincinin oluþturulmasý, çevre temizliðinin önemi ve geri dönüþüm temalý ödüllü resim yarýþmasý düzenlenecek.

Akdeniz Belediyesi, ilçede yaþayan çocuklarýn hayal güçlerine katký sunmak, evrene, doðaya ve atýklara olan perspektiflerini sanatla bütünleþtirip görsel olarak ifade edebilmelerini saðlamak amacýyla Akdeniz Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü ile önemli bir projeye imza atarak, ortaokullar arasý resim yarýþmasý düzenliyor.

Her okul en fazla 4 eserle katýlabiliyor

Akdeniz Belediyesi ve Akdeniz Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü iþbirliðinde düzenlenecek resim yarýþmasýna ilçe sýnýrlarý içerisinde eðitim gören ortaokul öðrencileri katýlabilecek. Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüðünden yapýlan açýklamaya göre, resimlerin 35x50 ebadýnda resim kaðýdýna serbest teknikle yapýlabileceði bildirildi. Her okulun kendi seçimini yaparak en fazla 4 eserle her öðrencinin ise bir eserle katýlabileceði yarýþmaya dahil edilen resmin arkasýna, sol alt köþeye, yarýþmacý öðrenci ile ilgili bilgilerin yazýlmasýnýn önemine vurgu yapýldý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.