sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ, AVRUPA HAREKETLÝLÝK HAFTASINDA MÝLLÝ SPORCULARI GENÇLERLE BULUÞTURDU

  •  24 Eylül 2021 Cuma 09:14

Toroslar Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftasýnda, 2020 Tokyo Olimpiyatlarýnda Türkiye’yi temsil eden milli sporcular Tuðçe Þahutoðlu ve Ersu Þaþma’yý gençlerle buluþturdu.

Toroslar Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftasýnda, 2020 Tokyo Olimpiyatlarýnda Türkiye'yi temsil eden milli sporcular Tuðçe Þahutoðlu ve Ersu Þaþma'yý gençlerle buluþturdu.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, her yýl 16-22 Eylül tarihleri arasýnda kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasýnda, düzenlediði birbirinden renkli ve sportif etkinliklerle spora ve saðlýklý yaþama dikkat çekti. Toroslar Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, 2021 yýlý temasý "Sürdürülebilir Ulaþým; Saðlýklý ve Güvenli Hareketlilik" olan haftanýn son gününde belediye, 2020 Tokyo Olimpiyatlarýnda Türkiye adýna mücadele eden milli sporcular Tuðçe Þahutoðlu (çekiç atma) ve Ersu Þaþma'yý (sýrýkla atlama) gençlerle buluþturdu. "Sporun Mutfaðýndakiler" adlý panel, yoðun ilgi gördü. Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz da panelde gençleri yalnýz býrakmadý.

Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleþen panelde, Milli Atletler Tuðçe Þahutoðlu ve Ersu Þaþma, katýlýmcýlara kariyerlerindeki baþarýlarý anlattý, tavsiyelerde bulundu.

"Spora ve saðlýklý yaþama katký sunmaya devam edeceðiz"

Panel öncesi bir konuþma yapan Baþkan Yýlmaz, Mersin'in gururu milli sporcularý Toroslar'da aðýrlamanýn mutluluðunu yaþadýklarýný belirtti. Konuþmasýnda tüm gençlere de seslenen Yýlmaz, "Sizlerden isteðimiz, kendiniz için bir hedef koymanýz ve o hedefe ulaþmak için azimle çalýþmanýzdýr" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.