sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝNDEN "IRAK TÜRKMENLERÝNÝN DURUMU VE OLASI GELÝÞMELER" KONFERANSI

  •  23 Eylül 2021 Perþembe 09:53

Toroslar Belediyesi, Irak Türkmen Cephesi ile ortaklaþa "Irak Türkmenlerinin Durumu ve Olasý Geliþmeler" konferansý düzenledi.

Toroslar Belediyesi, Irak Türkmen Cephesi ile ortaklaþa "Irak Türkmenlerinin Durumu ve Olasý Geliþmeler" konferansý düzenledi. Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, "Türk milleti; dün olduðu gibi bugün de Türkmen kardeþlerinin sonuna kadar arkasýndadýr, yanýndadýr" dedi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, tarihten günümüze Irak'taki Türkmenlerin var olma mücadelesinin, Irak'ta kurulan yeni hükümetten beklentilerin, Kerkük'ün güvenliði ve yönetimiyle ilgili deðerlendirmelerin yapýldýðý konferansa, Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Mehmet Tütüncü konuþmacý olarak katýldý. Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz'ýn ev sahipliðinde Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleþen konferansa, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kýlavuz, siyasi parti temsilcileri, Irak Türkmen Cephesi Mersin Ýl Koordinatörü Muhammed Zamo Oðlu, Irak Türkmen Cephesi Mersin Türkiye Temsilcisi Ýl Koordinatör Yardýmcýsý Fahrettin Karataþ ve Türkmen vatandaþlar katýldý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.