sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MHP LÝDERÝ BAHÇELÝ: ’AKDENÝZ’ÝN GÜVENLÝÐÝNÝ TEHDÝT EDEN YEGANE ÜLKE YUNANÝSTAN’DIR’

  •  20 Nisan 2021 Salý 13:01

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baþkaný Devlet Bahçeli, “Akdeniz’in güvenliðini tehdit eden yegane ülke Yunanistan’dýr” dedi.

Partisninin grup toplantýsýnda konuþan MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçeli, “Densiz Dendias'ýn aðzýnýn payýný veren, haddini bildiren ve gevþeyen ayarlarýný sýkýþtýran Çavuþoðlu'nu tebrik ediyorum” diye konuþurken “Türkiye'nin itibar ve saygýnlýðýný gölgelemeyi aklýndan geçiren Yunan Bakan sert kayaya çarpmýþ, parmak sallayým derken Türk pençesini yemiþtir” açýklamasýnda bulundu.

“Artan gerilimin yatýþtýrýlmasý konusunda Türkiye'den baþka inisiyatif üstlenen ikinci bir ülke ne yazýk ki yoktur”

Bahçeli, “Türkiye bugün dört bir taraftan sýkýþtýrýlmak, çembere alýnmak istenmektedir. Rusya-Ukrayna arasýnda yükselen tansiyon, Kerç Boðazý'nýn askeri gemilere kapatýlýp Azak Denizi'nin ablukaya alýnmasý, ABD'nin Karadeniz'e savaþ gemisi göndermekten vazgeçip devreye Ýngiltere'nin girmesi bölgenin her türlü ihtimale açýk olduðunu teyit etmektedir. Rusya, Ukrayna sýnýrýna çok ciddi askeri yýðýnak yaparken, Kýrým'a da asker konuþlandýrmýþtýr. Artan gerilimin yatýþtýrýlmasý konusunda Türkiye'den baþka inisiyatif üstlenen, öne çýkan, aktif bir dýþ politika izleyen ikinci bir ülke ne yazýk ki yoktur. Ukrayna ve Rusya arasýnda çýkacak muhtemel bir savaþýn diðer taraf ülkelerin müdahalesiyle yaygýnlaþmasý, nihai olarak huzur ve barýþ denizi olan Karadeniz'in kana boyanmasý kuþkusuz felakettir” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ FIRTINA SERALARA ZARAR VERDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.