sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MUHARREM ÝNCE, GENEL MERKEZ BÝNASININ KAPISINA KÝLÝT VURDU

  •  18 Mayýs 2024 Cumartesi 10:56

Muharrem Ýnce’nin genel baþkanlýðýný yaptýðý Memleket Partisi tasarruf gerekçesiyle Genel Merkezi’ni kapattý. Konuyla ilgili bir açýklama yapan Ýnce "Hazine’den yardým alamýyoruz ve üyelerin baðýþlarý ile ayakta durmaya çalýþýyoruz. Masraflarýmýzý mümkün olduðunca kýsma kararý aldýk" dedi.

Yerel seçimlerde Türkiye genelinde yüzde 0.17 oy alan Muharrem Ýnce'nin Genel Baþkaný olduðu Memleket Partisi küçülüyor. Partinin Ankara'daki Genel Merkez binasý boþaltýlarak kapatýldý ve kapýsýna da kilit asýldý. Memleket Partisi'nin bu kararý tasarruf amacýyla aldýðý ve Etimesgut semtinde küçük bir ofise taþýnacaðý bildirildi.

 

MP Genel Baþkaný Muharrem Ýnce de yaptýðý açýklamada "Hazine'den yardým alamýyoruz ve üyelerin baðýþlarý ile ayakta durmaya çalýþýyoruz. Masraflarýmýzý mümkün olduðunca kýsma kararý aldýk. Ýletiþim olanaðýnýn arttýðý dijital çaðda siyaset yapmanýn araçlarýnýn da deðiþmesi bir zorunluluk" ifadelerine yer verdi.

 

Açýklamasýnýn devamýnda "Parti binalarýný küçültüp dijital platformlardaki varlýðýmýzý arttýracaðýz" diyen Ýnce, þöyle devam etti: "Gönlü bizimle olan gençlerin, kadýnlarýn partiye daha fazla katýlýmýný saðlayýp siyaset sahnesindeki varlýðýmýzý da güçlendireceðiz. Atatürk'ün yolunda; Akýl, Ahlak ve Adalet demeye devam edeceðiz. Türkiye'nin çoban ateþini söndürmeyecek, yaþama sevincini ve geleceðe olan ümidimizi hep canlý tutacaðýz."

 

Sözcü'de yer alan habere göre; Muharrem Ýnce, gençlik kollarýndan itibaren görev aldýðý ve Cumhurbaþkaný adayý da olduðu CHP'den ayrýlýp 17 Mayýs 2021'de Memleket Partisi'ni kurdu. Parti aradan geçen 3 yýlýn ardýndan 17 Mayýs 2024 tarihinde küçülme kararýný uygulamaya baþladý. Ýnce, X hesabýndan paylaþtýðý seçimlere yönelik yazýsýnda seçimlerde bir hata yapmadýklarýný, halkýn kutuplaþtýðýný belirtti.

 

Memleket Partisi'nde genel merkez boþaltýldý, kapýsýna kilit asýldý. Ýnce'nin "bir otobüsle yollara çýkýyorum" dediði partinin otobüsünden de partinin logolarý söküldü. Genel Merkez Etimesgut semtinde daha küçük bir ofiste faaliyetlerini sürdürecek.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.