sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

FATÝH TERÝM, YUNANÝSTAN TAKIMI PANATHÝNAÝKOS’TAN AYRILDI

  •  17 Mayýs 2024 Cuma 12:38

Fatih Terim, Yunanistan takýmý Panathinaikos’tan ayrýldý. Ayrýlýðý sosyal medya hesabýndan duyuran Terim, "Dün akþam bir araya gelerek durum deðerlendirmesi yaptýðýmýz Sayýn Baþkan Alafouzos ile, 2024-2025 sezonu için planlarýmýzýn uyuþmadýðý sonucuna vardýk. Bu deðerlendirme neticesinde, profesyonel iliþkimizin devam etmemesinde karar kýlýndý" ifadelerini kullandý.

Geçtiðimiz aylarda flaþ bir kararla baþýna geçtiði Yunanistan takýmý Panathinaikos'ta beklenen performansý veremeyen ve þampiyonluk þansý kalmayan Fatih Terim ile yollar ayrýldý.

 

Ayrýlýðý sosyal medya hesabýndan duyuran Terim, "Geçtiðimiz Aralýk ayýndan bu yana ekibimle birlikte var gücümüzle çalýþtýðýmýz Panathinaikos Futbol Kulübü'nde hedefimiz 2023-2024 sezonunu þampiyon tamamlamak, çok kýymetli Panathinaikos taraftarlarýna 13 senedir kavuþamadýklarý þampiyonluðu hep beraber yaþatmaktý. Dün akþam bir araya gelerek durum deðerlendirmesi yaptýðýmýz Sayýn Baþkan Alafouzos ile, 2024-2025 sezonu için planlarýmýzýn uyuþmadýðý sonucuna vardýk. Bu deðerlendirme neticesinde, profesyonel iliþkimizin devam etmemesinde karar kýlýndý. Atina'da geçirdiðimiz altý ay boyunca bizi baðrýna basan baþta Panathinaikos taraftarlarýna, Sayýn Baþkan Giannis Alafouzos'a, kulüp çalýþanlarýna ayrýca bana ve ekibime sevgi ve saygýsýný her fýrsatta gösteren futbol kamuoyuna da çok teþekkür ediyorum. Panathinaikos kulübüne bundan sonraki süreçte en içten duygularýmla baþarýlar diliyorum. Yeni yollar ve yolculuklarýn uzak olmadýðý zamanlarda görüþmek dileðiyle" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.