sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR

  •  17 Mayýs 2024 Cuma 10:51

Mersin Büyükþehir Belediyesinin 19 Mayýs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramý dolasýyýla düzenlediði Gençlik Haftasý etkinlikleri sürüyor.

Özgecan Aslan Meydaný’nda devam eden etkinlikler kapsamýnda Dj Emircan Saltabaþ sahne aldý. Renkli repertuarý ile gençleri eðlendiren Saltabaþ’ýn ardýndan sahneye zumba ekibi çýktý. Sportif etkinliklerin aðýrlýklý olduðu programda Apçinus Koþu Grubu, farklý bir etkinliðe imza attý. Dharma Yaþam tarafýndan gerçekleþtirilen Temel Yoga etkinliði, günün sevilen ve ilgi gören aktivitelerinden biri oldu. Farklý etkinliklerle enerjilerini atan katýlýmcýlar, MBB Kent Orkestrasý’nýn konseri ile dinlendi. Gençler ise alanda kurulu þiþme oyun alaný, langýrt, basketbol, ayak tenisi, voleybol, dart ve badminton ile hem yarýþtýlar, hem de eðilendiler.

 

Etkinlik alanýnda gençleri yalnýz býrakmayan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý Þube Müdürü Bünyamin Gökayaz, hazýrladýklarý etkinliklerle bir hafta boyunca 19 Mayýs’ý kutlayacaklarýný belirtti. Kutlama etkinliklerine gençlerin yaný sýra vatandaþlarý da davet eden Gökayaz, "Gençlerle, Mersin halkýyla burada bir araya geleceðiz. 19 Mayýs’ta Fenerbahçe Meydaný’nda su sporlarý gösterimiz, Gelincik Tepesi’nde de yamaç paraþütü etkinliðimiz olacak. Hem karada, hem havada, hem de denizde bu güzel bayram kutlayýp, tüm Mersinlileri bir araya getirmek istiyoruz” diye konuþtu.

Paylaþ :
KULÝSLERÝ HAREKETLENDÝREN ÝDDÝA: ASGARÝ ÜCRET TEMMUZ AYINDA 21 BÝN 320 LÝRAYA ÇIKACAK
DOÐU AKDENÝZ ÝÇÝN ’KUVVETLÝ GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAÐANAK’ UYARISI
TARSUS’TA YAPAY ZEKA VE SANAT KURSLARI BAÞLADI
MSK GÖZÜNÜ ÞAMPÝYONLUÐA DÝKTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.