sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

  •  22 Nisan 2024 Pazartesi 09:35

Avrupa Triatlon Genç Kadýnlar ve Genç Erkekler Kupasý Mersin’de gerçekleþtirildi.

Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF) ve Mersin Yeniþehir Belediyesi iþ birliðiyle Adnan Menderes Bulvarý’ndaki Fenerbahçe Meydaný’nda gerçekleþtirilen Avrupa Triatlon Genç Kadýnlar Kupasý’nda 18 sporcu mücadele etti. Sporcular start verilmesiyle denize girerek 750 metre yüzdü. Parkuru tamamlayan atletler, deðiþim istasyonunda bisiklete binip, Arkeoloji Müzesi ile Mersin Marina kavþaðý arasýnda 3 tur halinde 20 kilometre bisiklet sürdü. Bu etabý da geçen sporcular, 5 kilometre koþarak yarýþý tamamladý. Bitiþ çizgisinde ulaþan bazý sporcular yorgunluk nedeniyle bir süre yerde yatarak dinlenmeye çalýþtý.

Avrupa Triatlon Genç Kadýnlar Kupasý’nda Daria Zakharova 1., Sofia Tikhonova 2., Ekaterinea Budanok ise 3. oldu. Þampiyonada Türkiye’den Irmak Þereflioðlu 4., Mürya Karayel 6., Cemre Civelek 9., Delfin Avcý 17., Beren Urhan da 18. oldu.

Genç Erkekler Kupasý’nda 40 sporcu mücadele etti

Avrupa Triatlon Genç Erkekler Kupasý’nda ise 40 sporcu yer aldý. Sahil boyunca vatandaþlarýn ilgi gösterdiði yarýþmada erkek sporcular da ayný güzergahý takip ederek bitiþ çizgisine ulaþtý.

Avrupa Triatlon Genç Erkekler Kupasý’nda Roman Mineev 1. olurken, Leonov Roman 2., Dmitrii Karpeev ise 3. oldu. Þampiyonada 20 Türk sporcu yarýþtý.

Yarýþma sonunda iki þampiyonada da ilk üçe giren sporculara ödülleri TTF Baþkaný Bayram Yalçýnkaya, Avrupa Triatlon Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Alicia Garcia ve Yeniþehir Belediye Baþkan Yardýmcýsý Murat Sakuçoðlu tarafýndan verildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.