sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÇBK MERSÝN, DÖRTLÜ FÝNAL’DE KUPAYI HEDEFLÝYOR

  •  14 Mart 2024 Perþembe 11:53

FIBA Kadýnlar Avrupa Ligi’nde ikinci kez Dörtlü Final’e kalan Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin, sahasýnda düzenlenecek organizasyonda kupayý hedefliyor.

ÇBK Mersin Genel Koordinatörü Ender Ünlü, FIBA Kadýnlar Avrupa Ligi’nde Dörtlü Final’in Mersin’de oynanmasý için FIBA’ya yaptýklarý baþvurunun kabul edildiðini söyledi. Bu organizasyonu 3 yýldýr istediklerini belirten Ünlü, “Bu sefer gerek sezon boyunca gerçekleþtirdiðimiz maç organizasyonlarý, gerekse FIBA için hazýrladýðýmýz sunumla çok istediðimizi belirttik. Þehrimiz bu tür organizasyonlarý kaldýrabilecek her türlü potansiyele sahip. Bunu en iyi þekilde anlattýk. Çok istediðimiz bu organizasyona Mersin olarak en iyi þekilde ev sahipliði yapacaðýz” dedi.

Organizasyon 12-14 Nisan’da gerçekleþtirilecek

Servet Tazegül Spor Salonu’nda 12-14 Nisan arasýnda gerçekleþtirilecek organizasyonda 4 takýmýn mücadele edeceðini ifade eden Ender Ünlü, "12 Nisan’daki yarý finalde, geçen yýl finalde karþýlaþtýðýmýz Fenerbahçe Alagöz Holding ile mücadele edeceðiz. Çekya temsilcisi ZVVZ USK Prag da Fransa’nýn Villeneuve d’Ascq LM takýmýyla karþýlaþacak. Final ve üçüncülük maçlarý ise 14 Nisan’da oynanacak” diye konuþtu.

"Bu sefer kupayý hedefliyoruz"

Ýkinci kez katýlacaklarý organizasyonda bu sefer kupayý hedeflediklerini dile getiren ÇBK Mersin Genel Koordinatörü Ünlü, “Yeni bir kulüp olmamýza raðmen basketbolda önemli iþlere imza attýk. Geçen yýl olduðu gibi yine final oynamak istiyoruz. Çalýþmalarýmýzý bu yönde sürdürüyoruz. Bu organizasyonda en büyük kozlarýmýzdan biri tribünlerde bizi yalnýz býrakmayan taraftarlarýmýz olacak. Taraftarýmýzýn desteðiyle ev sahibi olmanýn avantajýný en iyi þekilde kullanarak kupayý müzemize kazandýracaðýz” þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.