sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ’2.NERGÝS ÞENLÝÐÝ’ DÜZENLENDÝ

  •  30 Ocak 2024 Salý 08:57

Mersin Büyükþehir Belediyesi Tarýmsal Hizmetler Dairesi Baþkanlýðý tarafýndan Tarsus’ta ‘Bu Þenlik Mis Kokuyor’ sloganýyla ‘2. Nergis Þenliði’ düzenlendi.

Nergis üreticilerine destek olmak ve bölgede nergis üretimini yaygýnlaþtýrarak yeni kazanç kapýlarý oluþturmak amacýyla gerçekleþtirilen þenlik, üreticilerin yüzünü güldürdü. Nergis tarlasýnda gerçekleþtirilen hasat ile baþlayan þenlik, Mersin Büyükþehir Belediyesi Halk Danslarý Topluluðunun gösterisi ile devam etti. Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý tarafýndan da çocuk oyun alanlarýnýn kurulduðu þenlikte; tarla gezisi, atölyeler ve yarýþmalar yer alýrken, Ayþe Dinçer de konser verdi.

Tarsus ilçesine baðlý Pirömerli Mahallesi Çat Mevkii’de düzenlenen þenliðe Baþkan Seçer ve eþi Meral Seçer’in yaný sýra Tarsus Ziraat Odasý Baþkaný Veyis Avcý, Mersin Ziraat Odasý Baþkaný Musa Yýlmaz, mahalle muhtarlarý ve üreticiler katýldý.

“Mersin Anadolu’nun ta kendisi demek”

Nergis Þenliðine katýlanlarýn güzel bir enerji oluþturduðunu söyleyen Baþkan Seçer, “Bu sizin sýcaklýðýnýz. Gönlümüzün, ruhumuzun sýcaklýðý. Çünkü biz sevgiyi, saygýyý, kardeþliði, birliði ve beraberliði biliyoruz, onun sýcaklýðýný yaþýyoruz. Hep böyle olsun, hep daim olsun. Bu ülke çok güzel, Mersinimiz çok güzel. Mersin demek Türkiye demek. Anadolu’nun ta kendisi demek” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.