sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ’3. VETERANLAR MASA TENÝSÝ TURNUVASI’ DÜZENLENDÝ

  •  29 Ocak 2024 Pazartesi 10:23

Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý tarafýndan, 7 ülke ve Türkiye’de 32 ilden toplam 200 sporcunun katýlýmýyla ’3. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasý’ düzenlendi.

Turnuvaya Türkiye’den katýlým gösteren sporcularýn yaný sýra; Amerika, Rusya, Ukrayna, Irak, Ýran, Suriye ve Bosna Hersek’in içinde bulunduðu 7 ülkeden sporcular katýlým gösterdi. Karþýlaþmalar neticesinde turnuvaya Rusya’dan katýlan Alexander Fortunatov 1. olurken, Mesut Özer 2. ve Türkiye’nin en yaþlý masa tenisi sporcusu olan 87 yaþýndaki Ahmet Özer’de 3. oldu. Sporculara kupa ve madalyalarý Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý Gençlik ve Spor Hizmetleri Þube Müdürü Bünyamin Gökayaz tarafýndan verildi.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara düzenlenen ödül töreni ile madalya ve kupalarý takdim edilirken, turnuvaya en yoðun ilgi 80 yaþ üstü sporcularýn müsabakalarýnda gerçekleþti.

“Spor kiþilerin saðlýklý düþünmesinde artý bir yaklaþýmdýr”

Turnuvayý katýldýðý yaþ grubunda 2. sýrada tamamlayan Mehmet Özer, emekli öðretmen olduðunu ve organizasyon için Mersin’e geldiðini belirterek, “Çünkü masa tenisini ve sporu çok seviyorum. Bütün spor yapanlara da saygý duyuyorum. Herkese de öneriyorum. Spor kiþilerin saðlýklý düþünmesinde ve çevre edinmesinde artý bir yaklaþýmdýr, tavsiye ederim” diye konuþtu.

“Matematik öðretmenin dýþýnda bütün günlerim masa tenisiyle geçti”

80 yaþ üstü kategorisinde 3. olan ve Türkiye’nin en yaþlý masa tenisi sporcusu unvanýný elinde bulunduran Ahmet Özer ise masa tenisine 1953 yýlýnda baþladýðýný ve o günden bu yana 113 madalya kazandýðýný söyledi. Özer, “Aslýnda ben matematik öðretmeniyim. Fakat matematik öðretmenin dýþýnda bütün günlerim bu masa tenisiyle geçti. Her þey sevgiyle baþlar, sevgiyle geliþir. Ýnsan sevdiði þeye deðer verir, deðer verdiði þeyi de sever. Ben bütün dünyadaki insanlara, canlýlara deðer veren bir kiþiyim” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE EV YANGINI: 1 YARALI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.