sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK ÇOCUKLARLA ÝDMAN YAPTI

  •  4 Ocak 2024 Perþembe 09:15

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, sporcu çocuklarýn sosyal medyadan yaptýðý çaðrýya kayýtsýz kalmayarak sahaya çýkýp, onlarla birlikte idman yaptý.

Geçtiðimiz günlerde sosyal medya hesaplarý üzerinden Baþkan Gültak’ý antrenmana davet eden Akdeniz Gücü Futbol Takýmý oyuncularý, karþýlarýnda baþkaný görünce sevinç ve mutluluk yaþadý. Çocuklarýn davetine kayýtsýz kalmayan Baþkan Gültak, takýmýn antrenmanýna katýlarak gençlerle keyifli vakit geçirdi. Davetlerini kýrmayýp antrenmana katýldýðý için Baþkan Gültak’a teþekkür eden sporcu gençler, yapýlan yeni spor tesisleri sayesinde diledikleri zaman ve daha iyi antrenman yapabildiklerini ifade etti.

“Akdeniz’e yeni spor tesisleri kazandýrdýk”

Baþkan Gültak da sosyal medyadan gelen davet üzerine gençleri kýrmayýp takýmýn antrenmanýna katýldýðýný belirterek; “Sporcu gençlerimiz, Güneþ Mahallesi’nde bulunan futbol sahamýzda antrenman yapýyor. Geleceðimiz olan gençlerimizle birlikte ben de bir top çevirip, onlarla birlikte spor yapmak istedim. Bu tesisimiz çok güzel. Tesisimizi, hem buradaki gençlerimiz hem de diðer amatör spor kulüplerimiz kullanýyor. Bunun gibi Akdeniz’de birçok tesis yaptýk, onlarcasýný da yeniledik. Bunlarý yaparken de amacýmýz çocuklarýmýzýn, gençlerimizin sporla iç içe olmasýný saðlamaktý” dedi.

Göreve geldiði günden beri özellikle kadýn ve gençlere önem veren Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, kültür sanat evleri, spor tesisleri, kurs merkezleri gibi birçok hizmeti hayata geçirdi. Ayrýca ilçeye kazandýrýlan veya tamamen yenilenen çok sayýda spor tesisinde yüzlerce çocuk spor yaparken, eskiden terör örgütlerinin hedefi haline gelen çocuklar ve gençler, artýk eðitim ve sporda elde ettikleri ulusal ve uluslararasý baþarý ve yetenekleriyle anýlýyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.