sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN YILMAZ: "DEVLET MÝLLET EL ELE, HEP BÝRLÝKTE YÜRÜYECEÐÝZ"

  •  31 Aralýk 2023 Pazar 09:50

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Mersinlileri geleneksel 3 Ocak Zafer Yürüyüþü’ne davet etti. Mersin’in kurtuluþunu bu yýl da coþkuyla kutlamaya hazýrlandýklarýný belirten Baþkan Yýlmaz, “Milli deðerlerimize her zaman sahip çýkacaðýz. Unutmayacaðýz ve unutturmayacaðýz” dedi.

Toroslar Belediyesi, 3 Ocak’ta Mersin’in düþman iþgalinden kurtuluþunun 102. yýl dönümü etkinlikleri bünyesinde Mersin Valiliði ile birlikte ’Zafer Yürüyüþü’ düzenleyecek. 3 Ocak 2024 Çarþamba günü saat 08.00’de Toroslar Kuvayi Milliye Anýtý önünden baþlayacak olan ’Zafer Yürüyüþü’, Cumhuriyet Meydaný’nda tamamlanacak.

"3 Ocak hepimizin bayramý"

Vatandaþlarý yürüyüþe davet eden Baþkan Yýlmaz, “Kentimizin düþman iþgalinden kurtuluþunun 102. yýl dönümünü kutlamak üzere, Milli Mücadele ruhu ve gururuyla 3 Ocak Çarþamba günü saat 08.00’de Toroslar Kuvayi Milliye Anýtý önünde ’Zafer Yürüyüþümüz’ için bir araya geliyoruz. Marþlar ve mehteran eþliðinde bayraklarýmýzla, kalpaklarýmýzla Cumhuriyet Meydaný’na kadar devlet millet el ele, hep birlikte yürüyeceðiz” þeklinde konuþtu.

3 Ocak Zaferi’nin destansý bir mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zafer olduðuna dikkat çeken Baþkan Yýlmaz, “Nice zorluklara kahramanca göðüs germiþ, hiçbir þart altýnda vatanýný terk etmemiþ ve kanýnýn son damlasýna kadar mücadele etmiþ olan atalarýmýzýn mirasýný, bugün dahi, gururla omuzlarýmýzda taþýyoruz. Mersin’in en önemli ortak deðeri 3 Ocak tarihi Mersin’in kurtuluþudur. Bunu hep birlikte yaþamamýz, çocuklarýmýza öðretmemiz ve yaþatmamýz gerekiyor. Mersin Valiliðimizin himayesinde yapacaðýmýz Zafer Yürüyüþümüzde buluþalým” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.