sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

CUMHURBAÞKANI ERDOÐAN: "BÝZ TÜRK SPORUNUN BAÞARILARLA GÜNDEME GELMESÝNÝ ARZU EDÝYORUZ

  •  31 Aralýk 2023 Pazar 09:47

Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, "Biz Türk sporunun tartýþmalarla deðil, baþarýlarla gündeme gelmesini arzu ediyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak deðeridir.

azi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Dünkü olayýn mecrasýndan çýkarýlarak þov ve provokasyon malzemesi yapýlmasýna müsaade edemeyiz. Bu konuda yapýlmasý gereken ne varsa hangi adým atýlmasý gerekiyorsa yapmaktan çekinmedik, çekinmeyiz” dedi.

"Biz Türk sporunun tartýþmalarla deðil, baþarýlarla gündeme gelmesini arzu ediyoruz”

Cumhurbaþkaný Erdoðan, dün Suudi Arabistan’da Galatasaray ve Fenerbahçe arasýnda oynanmasý beklenen Süper Kupa finalinin iptal edilmesi hakkýnda ise, "Dün gece yaþanan hadiselerden duyduðumuz üzüntüyü burada vurgulamak istiyorum. Biz Türk sporunun tartýþmalarla deðil, baþarýlarla gündeme gelmesini arzu ediyoruz. Sporun gündelik siyasetin mezesi haline getirilmesi yanlýþtýr, hatalýdýr, sporumuza faydasý yoktur. Muhalefet partilerinin yaptýðý açýklamalarý istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak deðeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar 'Siz Atatürk'ün askeri deðil itlerisiniz' diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bizim nezdimizde hiçbir kýymeti harbiyesi yoktur. Türkiye'nin ve Türk milletinin onurunu, haysiyetini, þerefini nasýl savunduðumuzu CHP bilmese de tüm dünya çok iyi biliyor. Ülkemizin itibarýný nasýl koruduðumuzu muhalefet bilmese de tüm insanlýk biliyor. Dünkü olayýn mecrasýndan çýkarýlarak þov ve provokasyon malzemesi yapýlmasýna müsaade edemeyiz. Bu konuda yapýlmasý gereken ne varsa hangi adým atýlmasý gerekiyorsa yapmaktan çekinmedik, çekinmeyiz. Dünkü hadiselerden dolayý futbolseverlere ve spor camiasýna geçmiþ olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm spor camiasýnýn fair play ruhuna samimiyetle sahip çýkmalarýný bekliyorum” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.