sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN TARHAN:

  •  27 Aralýk 2023 Çarþamba 09:57

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Oda Tiyatrosu, Türk edebiyatýnýn önemli isimlerinden Mehmet Akif Ersoy’u anlatan

27 Aralýk Çarþamba saat 20.00’de Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyunun son provasý gerçekleþtirildi. Mersin’in sevilen tiyatrocularýndan Tamer Güven’in yazýp yönettiði oyunda birbirinden deðerli 26 oyuncu son provada baþarýlý bir performans sergiledi. Mehmet Akif Ersoy’un çocukluktan ölümüne kadar olan yaþamýný ve etkileyici mirasýný anlatan oyun, bazen duygusal bazen de komik unsurlarla izleyicinin karþýsýna çýkacak.

Baþkan Neþet Tarhan vatandaþlarý davet etti

Mezitli için kültür ve sanat etkinliklerinin büyük önem arz ettiðinin altýný çizen Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, "Mehmet Akif Ersoy’un yaþamý ve eserlerinin bu özel oyunla sahnelenecek olmasý bizleri mutlu ediyor. Kültür merkezimizde sanatseverlerle buluþacak olan ’Akif’ oyununa tüm Mersin halkýný bekliyoruz" ifadelerini kullandý.

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan’ýn yaný sýra Devlet Tiyatrosu eski Genel Müdürü Mustafa Kurt da programa izleyici olarak katýlacak.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.