sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNÝN ’3. ULUSLARARASI FOTOÐRAF YARIÞMASI’ SONUÇLANDI

  •  22 Aralýk 2023 Cuma 16:42

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin, ’Dünyanýn fotoðrafý Akdeniz’de’ çaðrýsýyla ilk kez uluslararasý platforma taþýdýðý ödüllü fotoðraf yarýþmasýna, 70 farklý ülkeden bin 21 fotoðrafçý toplam 9 bin 490 eseriyle katýldý. Ödüllerin sahiplerini bulduðu 55 fotoðraftan oluþan sergi ve ödül töreni ocak ayýnda gerçekleþecek.

Akdeniz Belediyesinin, bu yýl Türkiye Fotoðraf Sanatý Federasyonu (TFSF) desteði ile uluslararasý çapta ’Dünyanýn fotoðrafý Akdeniz’de’ sloganýyla organize ettiði fotoðraf yarýþmasý sonuçlandý. Üç dalda düzenlenen uluslararasý alandaki yarýþmaya, dünyanýn 70 farklý ülkesinden bin 21 fotoðraf sanatçýsý toplam 9 bin 490 eser gönderdi. Yarýþma jürisince yapýlan deðerlendirme sonunda Türkiye ve Uluslararasý Fotoðraf Sanatý Federasyonu (FIAP), 30 Kasým’da ödül alan fotoðrafçýlarý açýklarken, 55 fotoðraftan oluþan sergi ve ödül töreni de ocak ayýnda gerçekleþecek.

Yarýþma bu kez uluslararasý düzeye taþýndý

Ýlk 2 fotoðraf yarýþmasý ulusal düzeyde, üçüncü yarýþma ise uluslararasý fotoðraf platformu ve tüm dünyada profesyonel ve amatör fotoðrafçýlara açýk olarak gerçekleþtirildi. Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü tarafýndan ilki 2021, ikincisi de 2022 yýlýnda ’Akdeniz’de yaþam’ konulu fotoðraf yarýþmalarý düzenlenmiþti. Ýlk iki yarýþma, Mersin’in Akdeniz ilçe sýnýrlarýný kapsayan ulusal çapta gerçekleþti. Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü, bu yýlki fotoðraf yarýþmasýný ise Türkiye Fotoðraf Sanatý Federasyonu desteði ile yapmaya karar vererek uluslararasý arenaya taþýdý.

 

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.