sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BÜYÜKÞEHÝR’DEN AMATÖR SPOR KULÜPLERÝNE 7 MÝLYON 470 BÝN TL DESTEK

  •  22 Aralýk 2023 Cuma 16:41

Mersin Büyükþehir Belediyesi, sporu ve sporcuyu destekleyerek Mersin’i spor kentine dönüþtürmeye devam ediyor.

Bugüne kadar birçok baþarýlý spor organizasyonuna imza atan Büyükþehir Belediyesi, gerçekleþtirdiði desteklerle de sporcularýn yanýnda olmayý sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükþehir’in her yýl ‘Amatör Spora Desteksin Mersin’ mottosuyla gerçekleþtirdiði  ‘Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Katký Töreni’ bu sene de spor kulüplerini desteklerle buluþturdu.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý koordinesinde, düzenlenen ve Baþkan Seçer’in de katýldýðý tören kapsamýnda Büyükþehir tarafýndan 250 amatör spor kulübüne toplam 7 milyon 470 bin TL destek saðlandý. Baþkan Seçer yönetimindeki Büyükþehir Belediyesi 4 yýlda 807 kulübe toplam 14 milyon 143 bin TL nakdi destekte bulundu.

Baþkan Seçer: “Spor kulübü yöneticiliði çok kutsal ve güzel bir görev”

Programda konuþan Baþkan Seçer, sporun sadece 2 takýmýn birbiriyle kýyasýya mücadele etmesi olmadýðýný, ayný zamanda birçok etik kuralý da içinde barýndýrdýðýný kaydetti. “Spor; yaþama dair bir bireyin bilmesi gereken kavramlarýn da farkýna varýlmasýný saðlar” diyen Seçer, “ Spor kulübü yöneticileri çok kutsal bir iþ yapýyor. Çünkü gençlerimizle ilgileniyorlar, onlarý belki de genç yaþta bazý kötü alýþkanlýklardan ya da sapabilecekleri bazý yanlýþ yollardan koruyorlar. Bu çok kutsal ve güzel bir görev” sözlerine yer verdi. Sporun topluma saðladýðý katkýlardan da bahseden Seçer, “Spor; ekip ruhunu öðretiyor. Beraber mücadele etmeyi, kazanmayý, mutluluðu, kaybetmeyi ve üzüntüyü paylaþmayý öðretiyor.  Spor; alýn terinin, emeðin ne kadar deðerli olduðunu, çalýþanýn, mücadele edenin, gecesini gündüzüne katanýn kazanacaðýný anlatýyor” diyerek, sporla ilgilenen her bireyin bu etik anlayýþla hareket ettiðini belirtti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.