sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ, SOSYAL PROJELERLE VATANDAÞLARA DESTEK OLUYOR

  •  12 Aralýk 2023 Salý 12:34

Mersin Büyükþehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baþkanlýðý öncülüðünde hayata geçirilen projelerle gencinden yaþlýsýna, hastasýndan hamilesine kadar her kesime dokunmaya devam ediyor.

Saðlýklý nesiller yetiþtirmek için yeni doðan bir bebeðin ilk anýndan itibaren yanýnda olan Mersin Büyükþehir Belediyesi, bireylerin ilkokul, lise, üniversite dönemlerindeki eðitim hayatýndan, onlara iþ yaþamýnda saðlanabilecek kolaylýklara ve bireylerin saðlýklý yaþ almalarýna kadar bir ömür boyunca verdiði hizmetler ile vatandaþlarýn hayatlarýna dokunmayý sürdürüyor. ‘Hamile Bakým Sütü’ projesi ile kentte yaþayan hamile kadýnlara gebelik süreleri boyunca destek olan Büyükþehir Belediyesi, anneler bebeklerini kucaklarýna aldýklarý andan itibaren de ‘Hoþ geldin bebek yeni doðan paketi’ projesi çerçevesinde verdiði bebek bakým paketleri ile hem anneyi hem de bebeðini düþünüyor. Büyükþehir Belediyesi ayrýca, ‘El bebek gül bebek’ projesi ile de asgari ücret ve altý gelire sahip 6-12 aylýk bebeði olan ailelerin hane geçimlerine destek olmaya devam ediyor.

Projeyle bugüne kadar 45 bin 908 adet paket daðýtýmý yapýlýrken, ‘Hamile bakým sütü’ projesi ile de bugüne kadar 408 bin 959 adet süt paketi annelere teslim edildi. Büyükþehir Belediyesi, 2023 yýlýnda baþlayan ‘Hoþ geldin bebek yeni doðan paketi’ projesi ile de 2 bin 119 aileye hizmet verdi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.