sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BEYAZA BÜRÜNEN TOROSLAR’DA KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUÞTU

  •  11 Aralýk 2023 Pazartesi 10:52

Yaz þehri olarak bilinen Mersin’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yaðýþý, Toroslar baþta olmak üzere yüksek kesimlerde kartpostallýk görüntüler ortaya çýkardý. Bazý aileler çocuklarý ile gelip kartopu oynarken, bazý çiftler de fotoðraf çektirmeyi tercih etti.

Türkiye’nin en sýcak bölgelerinden biri olarak bilindiði için yaz þehri olarak adlandýrýlan Mersin’in bin 500 rakým üzerindeki bölgelerinde dün kar yaðýþý etkili oldu. Yoðun kar yaðýþýnýn etkili olduðu Erdemli ilçesine baðlý Tozlu Mahallesi’nin üst bölgesinde yer alan Toros Daðlarý ve ormanlar beyaza büründü. Ortaya kartpostallýk görüntüler çýkarken, kar yaðdýðýný duyan bazý vatandaþlar bölgeye gelerek fotoðraf çekindi. Bazý aileler ise çocuklarý ile kar topu oynayarak, beyaz güzelliðin tadýný çýkardý. Beyaz gelinliðini giyen bölge dron ile de havadan görüntülendi. Vatandaþlar bu sene Toroslar’a kar yaðdýðýný belirterek, herkesin bu güzel manzara için bölgeye gelip gezip görmesini önerdi.

Eþiyle birlikte fotoðraf çekmeye gelen Ali Gültekin, "Bu sene kar erken yaðdý. Geçen sene hiç yaðmadý. Bahçeler için Limonlu Deresi’nden su alýyorduk, olmadý. Buraya da gezmeye geldim, fotoðraf çektim, arkadaþlara karýn yaðdýðýný göstermek için" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.