sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUSLU KADINLAR, KADIN HAKLARI GÜNÜ’NDE ANITKABÝR’Ý ZÝYARET ETTÝ

  •  7 Aralýk 2023 Perþembe 10:19

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi, Dünya Kadýn Haklarý Günü’nde, Türk Kadýnlar Derneði iþ birliðiyle Anýtkabir’i daha önce hiç ziyaret etmemiþ kadýnlar için gezi düzenledi. Tarsuslu kadýnlar Ankara’da ilk defa Ata’yý ziyaret etti, duygu dolu anlar yaþandý.

Dünya Kadýn Haklarý Günü’ ve Kadýna Seçme ve Seçilme Hakký verilmesinin yýl dönümü vesilesi ile Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, daha önce Anýtkabir’i görmemiþ Tarsuslu kadýnlar için bir Ankara gezisi organize etti. Kadýn ve Aile Müdürlüðüne Baðlý Kadýn Yaþam Destek ve Dayanýþma Merkezi koordinesinde Türk Kadýnlar Derneði iþ birliðiyle gerçekleþen etkinlikte düzenlenen tur ile kadýnlar, sabah saatlerinde Ankara’ya vardý. Anýtkabir’i ilk defa ziyaret eden kadýnlar duygu dolu anlar yaþarken, gezi imkanýný tanýyan Baþkan Bozdoðan’a teþekkür ettiler. Ankara’da, Anýtkabir’in yaný sýra 1. ve 2. Meclisi de ziyaret eden kadýnlar, Tuz Gölü gezisiyle turu tamamladý.

Türk Kadýnlar Birliði Derneði Tarsus Þubesi Baþkaný Figen Aktan, bu özel günde Anýtkabir’de olduðu için Baþkan Bozdoðan’a teþekkür ederek, "Ankara gezisiyle birlikte unutulmaz anlar yaþadýk. Baþkanýmýza teþekkür ederiz. Dünya Kadýn Haklarý Günü’nde yapýlan bu etkinlik, çok anlamlýydý. 5 Aralýk’ta Kadýnýn Seçme ve Seçilme Hakký ilan edilmesini Anýtkabir’de kutladýk. Ankara’yý görmeyen kadýnlarýmýzla buraya geldik. Türk Kadýnlar Birliði Tarsus þubesi olarak çok mutlu olduk. Baþkanýmýza sonsuz teþekkürler" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN SÝLÝFKE’DE UYUÞTURUCU TACÝRÝ YAKALANDI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.