sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

A MÝLLÝ KADIN FUTBOL TAKIMI, 6’DA 6 YAPMAK ÝSTÝYOR

  •  5 Aralýk 2023 Salý 08:58

UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup’taki son maçýnda yarýn Mersin’de Gürcistan ile karþýlaþacak olan A Milli Kadýn Futbol Takýmý, bu maçý da kazanarak 6’da 6 yapmak istiyor. Maçýn son antrenmanýný Mersin Stadyumu’nda yapan milliler, performansýyla göz doldurdu.

A Milli Kadýn Futbol Takýmý, yarýn Mersin Stadyumu’nda saat 18.00’da Gürcistan ile UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup’taki son maçýna çýkacak. Grupta 5’de 5 yapan ve henüz daha gol bile yemeyen milliler, alacaklarý galibiyetle grubu 18 puanla tamamlamak istiyor. Maç öncesi son antrenmanýný Mersin Stadyumu’nda yapan Milli Takým, performansýyla göz doldurdu.

Antrenman öncesi basýn toplantýsý düzenleyen A Milli Kadýn Futbol Takýmý Teknik Direktörü Necla Güngör Kýragasý, yarýn grupta son maçlarýna çýkacaklarýný söyledi. Grupta 5’de 5 yaptýklarýný ve hiç gol yemediklerini vurgulayan Kýragasý, "Yarýn da ayný þekilde, ayný disiplinle devam edip 6’da 6 yapýp, hiç gol yemeden ülkemizi gururlandýrmak istiyoruz. Bizim için çok kýymetli anlar bunlar. Çünkü ülkemizdeki kadýn sporunun geliþimine katký saðlayabilmek, kadýn futbolunu tanýtabilmek için bu baþarýlarýn önemli olduðunu düþünüyoruz. Eminim ki yarýn bu þehirde, bu stadyumdakiler takýmýmýzla çok gurur duyacaklar. Çünkü her oyuncumuz ülkemizi gururlandýrmak, gelen taraftarýmýzý sevindirmek için sahaya çýkacak. O yüzden çok heyecanlý þekilde maç saatinin gelmesini bekliyoruz" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.