sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR ÝÇÝN DAYANIÞMA KONSERÝ

  •  2 Aralýk 2023 Cumartesi 11:51

Mersin’in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenen ve geliri depremzede çocuklara baðýþlanacak olan Samandað Gülbahar Halk Korosu Konseri, çocuklara nefes oldu.

Kahramanmaraþ merkezli depremlerin ardýndan büyük bir dayanýþma örneði gösteren Yeniþehirliler, dayanýþma ruhunu canlý tutmaya devam ediyor. Yeniþehir Belediyesinin ev sahipliðinde Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen konserde, Samandað Gülbahar Halk Korosu sahne aldý. Konserden elde edilen gelir, depremzede çocuklara yardým amacýyla baðýþlanacak. Gönül Beyaz’ýn koro þefliðini yaptýðý konserde Mersinli sanatçý Bedi Þaraplý da sahne aldý.

Vatandaþlarla birlikte konseri dinleyen Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit, "Yeniþehir halký ilk günden bu yana büyük bir duyarlýlýkla depremzede yurttaþlarýmýza destek vermek için mücadele etti. Deprem bölgesinden halkýmýzýn sýkýntýlarý ne yazýk ki devam ediyor. Dayanýþmayý büyütmemiz gerekiyor. Bu zor zamanlarda dayanýþma ve yardýmlaþma, toplum olarak en önemli deðerlerimizden biri haline geldi. Dayanýþmayý büyüterek, depremzedelerin yaþadýðý zorluklarýn üstesinden gelmek için elimizden geleni yapmalýyýz. Yeniþehir halkýna ve katýlým gösteren herkese teþekkür ederim. Her birimizin gayreti ve yardýmý, depremzedeler için umut oluyor" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN SÝLÝFKE’DE UYUÞTURUCU TACÝRÝ YAKALANDI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.