sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

’TOROSLAR KÜLTÜR VE TAZÝYE EVÝ’ AÇILDI

  •  29 Kasým 2023 Çarþamba 10:02

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz’ýn seçim vaatleri arasýnda yer alan ’Kültür ve Taziye Evi’ projesi, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Mevlana Mahallesi’nde, Toroslar Belediyesine ait arsa üzerinde hayýrsever bir iþ insanýnýn da katkýlarýyla yapýmý tamamlanan “Toroslar Belediyesi Selahattin Oynar Kültür ve Taziye Evi’nin” açýlýþý yoðun katýlým ile gerçekleþti.

Açýlýþ törenine, Taziye evine ismi verilen merhum Selahattin Oynar’ýn evlatlarý Hüseyin Oynar, Mehmet Can Oynar ve akrabalarý, Toroslar Gençlik ve Spor Ýlçe Müdürü Mehmet Özdemir, Sivil Toplum Kuruluþlarýnýn temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarlarý ve vatandaþlar katýldý.

Mevlana Mahallesi Muhtarý Murat Yýldýrak, mahallelerinin ihtiyacý olan Kültür ve Taziye Evinin hayata geçirilmesine katký sunan Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz’a teþekkür ederek, “Bir mahalle muhtarý olarak, mahalle sakinlerimiz ile bununun gururunun yaþýyoruz. Allah hayrý geçenlerden, vesile olanlardan razý olsun. Mevlana Mahallemize ve Toroslarýmýza hayýrlý uðurlu olsun” ifadelerini kullandý.

“Baþkanýmýzdan Allah razý olsun"

27 Kasým 2021 tarihinde rahmetli olan babalarý merhum Selahattin Oynar’ýn anýsýna inþa edilen “Selahattin Oynar Kültür ve Taziye Evi’nin” ilçeye hayýrlý olmasýný dileyen Hüseyin Oynar ve Mehmet Can Oynar, “Burayý yaparken bize destek olan Toroslar Belediye Baþkanýmýz Atsýz Afþýn Yýlmaz’a ve ekibine teþekkür ediyoruz. Taziyeler, bizim en duygusal zamandaki ihtiyacýmýz. Kültür ve Taziye Evi’nin yapýmýna vesile olduk. Allah hepimizden razý olsun” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN SÝLÝFKE’DE UYUÞTURUCU TACÝRÝ YAKALANDI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.