sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

VOLKAN DEMÝREL, ’5. ULUSLARARASI MERSÝN MARATONU’NA KAYIT YAPTIRDI

  •  27 Kasým 2023 Pazartesi 10:11

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðýnca, ‘Herkes koþar Mersin’e sloganýyla 10 Aralýk’ta bu yýl 5.’si gerçekleþtirilecek olan ‘Uluslararasý Mersin Maratonu’nun Halk Koþusu kategorisine kaydýný yaptýrdý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi’nden yapýlan açýklamaya göre, Dünya Atletizm Birliði tarafýndan ‘Elite Label’ kategorisinde yer alan ve 42 kilometre, 10 kilometre ve Halk Koþusunun yer alacaðý maratonda, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de Halk Koþusunda koþacak. Sporun birleþtirici gücüne inandýðýný söyleyen Demirel, tüm Mersinlileri maratonda koþmaya davet etti.

“Herkesi 5. Uluslararasý Mersin Maratonu’na bekliyoruz”

Tüm Mersinlileri 10 Aralýk’ta gerçekleþecek olan ‘5. Uluslararasý Mersin Maraton’una davet eden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, spor yapmanýn önemli olduðunun altýný çizerek, “Sporun birleþtirici gücü ve paydaþlarý çok fazla. Herkesin saðlýk açýsýndan spor yapmasýnýn gerekli olduðunu düþündüðümüz için bu koþuya bekliyoruz. Belediyelerimiz bu tarz etkinliklerle, insanlarýmýzý spor ve aktivite yapma anlamýnda çok etkiliyor. Bu aktivitelerin daha da çoðalmasý gerekiyor. Hele ki Mersin gibi güzel bir þehirde hem iklimiyle, hem ortamýyla, buradaki insanlarýn bir araya gelmesiyle çok güzel bir organizasyon olacak” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.