sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝNDEN 51 AMATÖR SPOR KULÜBÜNE 650 BÝN TL DESTEK

  •  25 Kasým 2023 Cumartesi 10:41

Mersin’in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesi, Yeniþehir’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine 650 bin TL’lik nakdi destekte bulundu.

Yýl içerisinde amatör spor kulüplerine ulaþým ve malzeme konularýnda da desteklerini sürdüren Yeniþehir Belediyesi tarafýndan düzenlenen Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardým Törenine; Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu( ASKF) Baþkaný Mithat Ertaþ, amatör spor kulüpleri ile sivil toplum kuruluþlarýnýn baþkan ve temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve sporcular katýldý.

Amatör spor kulüplerinin baþkan ve temsilcileri ile sporcularla nakdi destek töreninden bir araya gelen Yeniþehir Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit, " Hareket ilkemizde en kýymetli yeri aslýnda amatör branþlara ayýrdýk. Çünkü amatör branþlar olmazsa olmaz. Çocuklarýmýzý ve gençlerimizi belli sportif alanlara yönlendirmeli, onlarý geleceðe hazýrlamalýyýz. Onun için amatör kulüplerimiz, amatör branþlar bizim için çok kýymetli. Bunun için de Yeniþehir Belediyesi olarak hem tesislerimizle, hem altyapýmýzla, amatör spor kulüplerimizin daima yanýndayýz" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.