sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN SEÇER: "ÖÐRETMENLERÝMÝZDEN DEVRALDIÐIMIZ BAYRAÐI ÇOK DAHA ÝYÝ NOKTALARA TAÞIYACAÐIZ"

  •  25 Kasým 2023 Cumartesi 10:38

Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan ‘24 Kasým Öðretmenler Günü’ dolayýsýyla kutlama programý düzenlendi. Programda konuþan Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, "Öðretmenlerimizden devraldýðýmýz bayraðý çok daha iyi noktalara taþýyacaðýz. Ülkemizi birlik ve beraberlik içerisinde daha refah, huzurlu, kalkýnmýþ ve dünyayla rekabet eden bir ülke konumuna getireceðiz" dedi.

Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eþi Yýldýz Pehlivan, Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürü Fazilet Durmuþ, kent protokolü ve öðretmenler ile öðrenciler katýldý.

Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý’nýn okunmasý ile baþlayan programda, Mersin Valiliði tarafýndan Öðretmenler Günü dolayýsýyla hazýrlanan video gösterimi izlendi. Daha sonrasýnda ise aday öðretmenler adýna Oyan Kibaroðlu ve emekli öðretmenler adýna Ahmet Ekinci tarafýndan konuþmalar gerçekleþtirildi. Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan hazýrlanan sinevizyon gösteriminin ardýndan ise protokol konuþmalarýna geçildi.

“Her bir öðretmen birbirinden deðerli ve önemli”

Her bir öðretmenin birbirinden deðerli ve önemli olduðunu belirten Baþkan Seçer, konuþmasýnda tüm öðretmenlerin Öðretmenler Günü’nü kutladý. Kendisinin de Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný olarak Mersin halkýna hizmet etmesinde öðretmenlerinden aldýðý bilgi ve birikimin büyük payý olduðunu vurgulayan Seçer, “Biz her zaman, her yaþta ve dönemde öðreniyoruz. Her yaþta bir öðreticimiz var ama bize temel eðitimi veren, çocukluk yýllarýndan baþlayýp meslek edindiðimiz dönemlere kadar bir rol model olan, sadece matematiði, fiziði, kimyayý deðil aslýnda hayatý öðreten öðretmenlerimiz. Bizim annemiz ve babamýz gibi son derece önemlidir” þeklinde konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN SÝLÝFKE’DE UYUÞTURUCU TACÝRÝ YAKALANDI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.