sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ULUSLARARASI TARSUS FESTÝVALÝ SONA ERDÝ

  •  20 Kasým 2023 Pazartesi 10:48

Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan düzenlenen ve 3 gün boyunca süren Uluslararasý Tarsus Festivali, kapanýþ konseriyle sona erdi. Birbirinden renkli etkinliklerin yer aldýðý festivalin son gününde sanatçý Melek Mosso sahne alarak, sevenlerine unutulmaz bir gece yaþattý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi’nin bu yýl ‘Þahmeran’ temasýyla düzenlediði ‘Uluslararasý Tarsus Festivali’ 3. gününde de dolu dolu geçti. Birbirinden kýymetli konuklarýn yer aldýðý söyleþiler ve workshoplara çok sayýda vatandaþ yoðun ilgi gösterirken, Yarenlik Alaný’nda gün boyu uluslararasý halk dansý topluluklarýnýn gösterileri katýlýmcýlarla buluþtu, gün boyu her yaþtan vatandaþýn uðrak noktasý olan Kültürpark’ta ise birbirinden renkli atölyeler düzenlendi. Workshoplar, söyleþiler, konserler, ekolojik pazarlar, yamaç paraþütü etkinliði, slow food yeryüzü pazarý, bisiklet turu parkuru, üretici kadýn statlarý, kent turlarý, gençlik deneyim alanlarý, çocuk eðlence ve oyun atölyeleri katýlýmcýlara unutulmaz anlar yaþattý. Festivalin son gününde ayrýca Baþkan Vahap Seçer, festival boyunca birbirinden renkli gösterilerini katýlýmcýlarla buluþturan uluslararasý halk dansý topluluklarý ve misafirler ile bir araya geldi. Festivalin kapanýþý ise Melek Mosso konseriyle gerçekleþti.

Tarsus Cumhuriyet Alaný’nda düzenlenen konsere katýlan yüzlerce vatandaþ, konser öncesi gerçekleþtirilen DJ performansýyla doyasýya eðlendi. Coþkunun doruða çýktýðý saatlerde sahneye çýkan Melek Mosso, en sevilen þarkýlarýný festival için seslendirdi. Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer de konsere katýlarak, vatandaþlarla birlikte konseri izledi. Sahneye çýkarak alaný dolduran yüzlerce vatandaþý selamlayan Baþkan Seçer, Melek Mosso’nun geçtiðimiz ay Mersin’de nikahlarýný kýydýklarýný hatýrlatarak, “Umarým imzam uðurlu gelir ve çok güzel bir evliliðiniz olur” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ FIRTINA SERALARA ZARAR VERDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.