sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNÝN UYGULAMALI MESLEKÝ KURSLARI BAÞLIYOR

  •  14 Kasým 2023 Salý 09:11

Akdeniz Belediyesi Proje Eðitim ve Uygulama Merkezinde, yeni dönem ’Bilgisayar destekli muhasebe, grafik tasarým ve fotoðrafçýlýk, web tasarým ile karakter modelleme ve animasyon’ kurslarý baþlýyor. Kontenjanla sýnýrlý olacak ve ücretsiz verilecek kurslara son baþvuru tarihi 20 Kasým 2023.

Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðüne baðlý Proje Eðitim ve Uygulama Merkezinin, ‘Yetkin belgeli iþ gücü, Akdeniz’in dinamik gücü’ sloganýyla yeni dönem mesleki kurs ve eðitimleri baþlýyor. Baþvuru için gereken þartlarý taþýyan kursiyerlere, ücretsiz ’Bilgisayar destekli muhasebe, grafik tasarým ve fotoðrafçýlýk, web tasarým ve karakter modelleme ve animasyon’ kurslarý verilecek.

Müdürlük tarafýndan yapýlan bilgilendirmede, kurslarýn tamamýnýn uygulamalý eðitimler olduðu ve düzenli katýlýmýn mecburi olduðu kaydedildi. Son baþvuru tarihinin 20 Kasým 2023 olduðu kurslara, katýlým kontenjanla sýnýrlý olacak. Kurslara katýlým þartlarý ise þöyle; “En az 18 yaþýnda olmak, en az lise mezunu olmak, çalýþmýyor olmak, öðrenci olmamak (Açýk öðretim hariç). Ön baþvuru formu iþlemleri 20 Kasým 2023 tarihinde, saat 17:00’de sona erecek. Baþvurular, Kursiyer Seçim ve Tespit Komisyonunca belirlenecek olup ön baþvuruyu yapan kursiyer adaylar mülakata çaðrýlacak. Mülakatlar, 21 Kasým 2023 ile 23 Kasým 2023 tarihleri arasýnda yapýlacak.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ FIRTINA SERALARA ZARAR VERDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.