sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN ÜNÝVERSÝTE SINAVINA HAZIRLANAN GENÇLERE KAYNAK KÝTAP DESTEÐÝ

  •  4 Kasým 2023 Cumartesi 09:20

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Akdeniz Belediyesi Etüt Merkezinde ücretsiz olarak eðitim alan ve üniversite sýnavýna hazýrlanan öðrencilere, deneme sýnavlarý ve konu pekiþtirme testlerinden oluþan kaynak kitaplarý hediye etti.

"Sýralamada ilk 10’a birçok öðrencimiz girdi"

Etüt merkezini ziyaret eden Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, öðrenciler ve öðretmenlerle sohbet etti. Ardýndan öðrencilere deneme sýnavlarý ve konu pekiþtirme testleri imkâný saðlayacak kaynak kitaplarýný hediye eden Baþkan Gültak, gençlerin eðitimine her zaman destek vereceklerini vurguladý. Eðitimde fýrsat eþitliðinin önemine de dikkat çeken Gültak, “Türkiye’nin en havalý etüt merkezinde üniversite sýnavýna hazýrlanan gençlerimizi ziyaret ederek onlara bol bol test çözme imkâný sunacak kaynaklar daðýttýk. Kýsa süre sonra da þifre ile girebilecekleri bir sistem olan dijital platformu daðýtacaðýz. Orada da bolca soru çözebilecek, derslere ulaþabilecekler. Geçtiðimiz yýl ilk 10 binin içerisine birçok öðrencimiz girdi. Ýnþallah bu sene de gençlerimiz ayný baþarýyý yakalayacak. Hepsine sýnavda baþarýlar diliyorum” þeklinde konuþtu.

Etüt merkezinde verilen kursa katýlan ve bilgisayar mühendisliði bölümüne hazýrlanan Mert Güleç, sunulan eðitim ve saðlanan kaynaklardan çok memnun olduðunu, meslek lisesi okuduðu için matematik dersi görmediðini ancak merkezde yeniden öðrenmeye baþladýðýný söyledi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ FIRTINA SERALARA ZARAR VERDÝ
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.