sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE TÜRK OKÇULUÐU KUPASI VE KURUMLARARASI FUTBOL TURNUVASI BAÞLADI

  •  30 Ekim 2023 Pazartesi 12:03

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesince Cumhuriyetin 100. yýlý kutlamalarý çerçevesinde düzenlenen, Geleneksel Türk Okçuluðu Kupasý 100. Yýl Cumhuriyet Koþusu ile Kurtuluþ Kupasý Geleneksel Kurumlararasý Futbol Turnuvasý baþladý.

Geleneksel Türk Okçuluðu Kupasý 100. Yýl Cumhuriyet Koþusunda bu kez oklar, cumhuriyet için atýldý. Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz da sporcularla birlikte ok atýþý yaptý. Heyecanlý anlarýn yaþandýðý ok atýþýnda Baþkan Yýlmaz, hedefi vurmayý baþardý.Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðü iþbirliðiyle gerçekleþen turnuva, Türkiye’nin dört bir yanýndan Mersin, Adana, Osmaniye, Sivas, Yozgat, Kahramanmaraþ, Nevþehir ve Niðde illerinden 100 sporcunun katýlýmýyla, kadýnlar ve erkekler dalýnda minikler, yýldýzlar, gençler ve büyükler olmak üzere 4 kategoride yapýldý. Cumhuriyetin 100. yýlýnda 100 Geleneksel Türk Okçusu, toyda ok uçurdu.

Görsel þölen yaþandý

Korukent Mahallesi’nde bulanan Bilge Kaðan Stadýnda, geleneksel kýyafetlerle ok atarak yarýþan sporcular, nefes kesti. Turnuvanýn sonunda, ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren sporculara madalyalarýný Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz takdim etti. Yýlmaz, cumhuriyet için kýyasýya mücadele eden tüm sporcularý tebrik etti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.