sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

CUMHURÝYETÝN 100. YILI AKDENÝZ’DE COÞKUYLA KUTLANDI

  •  30 Ekim 2023 Pazartesi 12:01

Cumhuriyetin 100. yýlý ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý, Akdeniz Belediyesi ile Akdeniz Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü iþbirliðinde düzenlenen törenle, 7’den 70’e yüzlerce vatandaþýn katýldýðý coþku ve heyecan dolu bir törenle kutlandý.

Mersin Millet Bahçesi’nde düzenlenen programa, Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Ýl Milli Eðitim Müdürü Fazilet Durmuþ, Akdeniz Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Âdem Þimþek, baþkan yardýmcýlarý ve meclis üyeleri ile birlikte yüzlerce öðrenci, öðretmen ve vatandaþ katýldý. Görkemli törende, ellerinde bayraklarla millet bahçesini dolduran Mersinliler, öðrencilerin hazýrladýðý þarkýlara, türküler ve marþlarla eþlik etti.

“100. yýlýmýzý þevk ve heyecanla kutluyoruz”

Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý ile baþlayan törende konuþan Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürü Fazilet Durmuþ; “Cumhuriyetimizin 100. yýlýný büyük bir azimle, þevk ve heyecanla kutluyoruz. Bu sevincimizi ve heyecanýmýzý kutlarken umutluyuz ve gururluyuz. Gururluyuz çünkü 100 yýl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliðinde milletimizin azim ve kararlýlýðýyla baþlayan bu yolculuk, bizi 100 yýllara ulaþtýrdý. Ve daha nice 100 yýllara ulaþtýracaðýna olan inancýmýz tamdýr” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.