sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’IN GENÇLERÝ ANITKABÝR’Ý ZÝYARET ETTÝ

  •  25 Ekim 2023 Çarþamba 09:42

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Cumhuriyetin 100. yýlý anýsýna 100 genç ile birlikte Anýtkabir’i ziyaret etti.

 Baþkan Yýlmaz, Cumhuriyetin 100. Yýl Dönümü etkinlikleri çerçevesinde Toroslar ilçesinde eðitim gören 100 öðrenciyi ve öðretmenlerini Ankara’da aðýrlayarak, Anýtkabir’de gençlerle birlikte Türk bayraðý açtý.

Öðrenciler Baþkan Yýlmaz ile birlikte Anýtkabir’deki aslanlý yolda yürüyerek, saygý duruþunun ardýndan Atatürk’ün mozolesine karanfil býraktý. Aralarýnda ilk kez Anýtkabir’i gören gençler ile birlikte, duygulu anlarýn yaþandýðý Anýtkabir ve müze ziyaretinde gençlerle sohbet eden Yýlmaz, Atatürk’ün mirasýna ve Cumhuriyet’in deðerlerine baðlýlýklarýný bir kez daha yineledi.

“Cumhuriyetimiz hep 18 yaþýnda”

Cumhuriyetin 100. yýlýnda Toroslardan 100 genç ile Anýtkabir’de olmaktan duyduðu gururu anlatan Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, “Cumhuriyetimizin 100. Yýlýný kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk baþta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kuruluþunda, Kurtuluþ Savaþýmýzda, vatanýmýzýn kurtarýlmasýnda emeði geçen, can veren, kan veren, alýn teri akýtan tüm büyüklerimizi rahmet ve minnetle anýyoruz. Ruhlarý þad olsun. Cumhuriyetimiz hep gençtir ve 18 yaþýndadýr. Allah’ýn izniyle hep beraber, gençlerimizin elinde yüz yýllar boyunca da ilelebet payidar olacaktýr, güçlenecektir, kuvvetlenecektir. Toroslarýmýzýn deðiþik okullarýndan aramýzda bulunan tüm öðrencilerimize, gençlerimize teþekkür ediyorum. Devletimiz ve milletimiz bizi yetiþtirdi ve göreve geldik. Biz de gençlerimize bu sancaðý bir gün mutlaka devir edeceðiz. Onlarýn, vatanlarýný, milletlerini ve devletlerini seven baþarýlý gençler olmalarý bizleri daha çok gururlandýrýyor. Ve geleceðe iliþkin umutlarýmýzý daha da artýrýyor. Buraya katýlan tüm gençlerimize teþekkür ediyorum” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.