sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝÞEHÝR AVRUPA TRÝATLON KUPASI SONA ERDÝ

  •  23 Ekim 2023 Pazartesi 09:46

Mersin’de düzenlenen Yeniþehir Avrupa Triatlon Kupasý sona erdi. Elit kadýnlar ve elit erkekler kategorilerinde büyük bir mücadeleye sahne olan yarýþmalarý Mersinliler yoðun ilgiyle takip etti.

Yeniþehir Belediyesi, Avrupa Triatlon Birliði ve Türkiye Triatlon Federasyonu iþ birliðiyle düzenlenen Yeniþehir Avrupa Triatlon Kupasý’nýn ikinci gününde, elitler kategorisinde 94 sporcu yarýþtý. Yeniþehir sahil þeridi ve Adnan Menderes Bulvarý’nda yapýlan yarýþlarda iki gün boyunca 25 ülkeden 280 triatlet mücadele etti. Cumartesi günü Yeniþehir Avrupa Triatlon Kupasý’nda genç kategorilerde yarýþmalar yapýlýrken, bugün sabah saatlerinde ise Türkiye Triatlon Federasyonu puanlý final yarýþlarý düzenlendi.

Puanlý yarýþlardan sonra Avrupa’nýn en iyi triatletleri Yeniþehir Avrupa Triatlon Kupasýnda elitler kategorisinde sahne aldý. Elit kadýnlar kategorisinde 31 sporcu mücadele ederken, Büyük Britanyalý sporcu Annabel Morton 58 dakika 29 saniyelik derecesiyle birinci, Alman sporcular Franka Rust 58 dakika 33 saniyelik derecesiyle ikinci, Julia Bröcker ise 58 dakika 50 saniyelik derecesiyle üçüncü oldu. Milli Sporcu Özlenen Ýpek Günad 1 saat 1 dakikalýk derecesiyle yarýþý 21. sýrada tamamladý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.