sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

DÜNYA ASTSUBAYLAR GÜNÜ MERSÝN’DE KUTLANDI

  •  18 Ekim 2023 Çarþamba 09:54

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneði Mersin Þubesi (TEMAD) üyeleri, ’17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü’nü düzenledikleri etkinliklerle kutladý.

Cumhuriyet Alaný’ndaki etkinlikte konuþan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneði Mersin Ýl Baþkaný Halil Kur, 2012 yýlýndan itibaren 17 Ekim tarihinin ’Astsubaylar Günü’ olarak kutlandýðýný hatýrlattý. Kur, "Bu yýl da Cumhuriyetimizin kuruluþunun 100. yýl dönümünde gerçekleþtirdiðimiz kutlamalarda, ’Birlikte Türkiye’yiz’ diyerek 2012 yýlýnda ortaya koyduðumuz slogan, bir olmanýn, diri olmanýn, kardeþ olmanýn, Cumhuriyetimizi bugün bulunduðu noktadan daha ileriye taþýmak için tek vücut olmanýn hep birlikte ülke olarak idraki içinde Cumhuriyetimize sahip çýkmanýn önemini bir kez daha vurgulamaktadýr" dedi.

"Gayemiz astsubaylarýmýzýn 365 günün sadece 1 gününde kendilerini özel hissetmeleri"

"Bizim gayemiz, muvazzaf ve emekli olan astsubaylarýmýzýn 365 günün sadece 1 gününde kendilerini özel hissetmeleri, hayatlarýný adadýklarý mesleklerinin toplum tarafýndan önemsendiðini görmeleri, ülkemizin bölünmez bütünlüðü için gece demeden, gündüz demeden çalýþýrken yalnýz olmadýklarýný hatýrlamalarýný amaçlamaktadýr" diyen Kur, açýklamasýný þöyle sürdürdü:

"Biz astsubaylar kutsal mesleðimize baþlarken aziz milletimiz ve ülkemiz için camia olarak yemin ettik. Bugün de ayný yüksek ideallerle TEMAD çatýsý altýnda ülkemizin birliðine ve bütünlüðüne karþý sorumluluklarýmýzýn bilincinin içinde olup, bu baþarýlarýmýzýn temelinde sürekli deðiþim ve geliþim ilkesi yatmaktadýr. Bizim devletimize ve ordumuza olan sadakatimiz sonsuz olup, ülkemizin önünü kesmek, milletimizin moralini bozmak, kardeþlik hukukumuzu bitirmek için saldýrý yapanlara karþý birlik ve beraberlik içinde olmak asli görevlerimizden biri olup, bunun en güzel yanýtýný da þehit Astsubayýmýz Ömer Halisdemir gibi kahramanlarýmýz vermiþtir."

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN SÝLÝFKE’DE UYUÞTURUCU TACÝRÝ YAKALANDI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.