sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

’8. CNR MERSÝN KÝTAP FUARI’NDA MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝNÝN STANDINA YOÐUN ÝLGÝ

  •  17 Ekim 2023 Salý 09:08

Bu yýl 8.’si düzenlenen “CNR Mersin Kitap Fuarý” Mersinli kitapseverler için kapýlarýný açtý. Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi Baþkanlýðý da, fuarda açtýðý stant ile birbirinden deðerli yazarlarý, Mersinli kitapseverlerle buluþturup, imza günleri gerçekleþtiriyor.

14-22 Ekim tarihleri arasýnda Yeniþehir Fuar Merkezi’nde açýk olacak “8. CNR Mersin Kitap Fuarý”, Mersin Büyükþehir Belediyesi, Mersin Valiliði, Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü, Yeniþehir Belediyesi iþ birliðiyle düzenleniyor. Mersin Büyükþehir Belediyesi fuarda her gün 10.00 ile 20.00 saatleri arasýnda stant açýyor. Yazarlar, büyükþehir belediyesinin Mersin Kent Kitaplýðý tarafýndan basýlan kitaplarýný imzalayýp, katýlýmcýlara hediye ediyor. Mersin Büyükþehir Belediyesinin fuarda stant açtýðýný gören Mersinli kitapseverler de memnuniyetlerini dile getiriyor. Mersin Büyükþehir Belediyesi. Mersin Kent Kitaplýðý tarafýndan basýmý yapýlan 16 yazarýn 19 farklý eseri ile fuarda yer alýyor. Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan kitapseverlere Mersin Kent Kitaplýðýnýn yetiþkinler için olan kitaplarý ile Cumhuriyet Yayýnlarý’nýn da çocuk kitaplarý ücretsiz olarak hediye ediliyor. Mersin Büyükþehir Belediyesi’nin standýnda, birçok yazarýn kitabý Mersinli kitapseverlerle buluþuyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi Baþkanlýðýna baðlý Kütüphaneler ve Yayýnlar Þefi Belgin Özbaþ, standa ilginin yoðun olduðunu söyleyerek, “Bu yýl 8.’si düzenlenmekte olan kitap fuarýna yoðun ilgi var. Bizim standýmýza da ilgi bayaðý iyi. Mersin Büyükþehir Belediyesi olarak bastýrdýðýmýz yerel yazarlarýmýzýn kitaplarýný fuarda vatandaþlarýmýza ücretsiz olarak hediye ediyoruz. Bu kitaplarýn içinde çocuklarýmýza verdiðimiz hediye hikaye kitaplarýmýz da var. Hem vatandaþlarýmýza hem çocuklara kitaplarý sevdirmek, Mersin’i tanýtmak ve belediyemizin bu tür imkanlarýndan faydalandýrmak için elimizden geleni yapýyoruz” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.