sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR GENÇLÝK FESTÝVALÝ SONA ERDÝ

  •  16 Ekim 2023 Pazartesi 09:48

Mersin’de bu yýl 2.’si düzenlenen ’Mersin Gençlik Festivali’, gençlerin en sevdiði isimlerden Aleyna Tilki ve rap dünyasýnýn gözde isimlerinden Ceza konseriyle sona erdi.

Adnan Menderes Bulvarý Özgecan Aslan Barýþ Meydaný’nda düzenlenen festivalin ilk günü çerçevesinde Köfn ve Zeynep Bastýk en sevilen parçalarýný gençler için seslendirdi. Etkinliðin 2. gününde ise gençlerin en sevdiði isimlerden Aleyna Tilki ve rap dünyasýnýn gözde isimlerinden Ceza sahne aldý. Etkinlik alanýnda kurulan hado, pubg, slot car, yumruk duvarý, zýplayan toplar, masa tenisi, langýrt ve cosplay alanlarý ile gençler, konser öncesi hem eðlencenin hem de maceranýn tadýný birlikte çýkardý.

Gün boyu süren etkinliklerde konser öncesi sahne alan MC Halil Bal, DJ Emircan Saltabaþ ve Yung Ouzo performansýyla gençleri coþturdu. Young Ouzo’nun ardýndan sahne alan Aleyna Tilki, ‘O sen olsan bari’, ‘Bu nasýl yaz’, ‘Dipsiz kuyum’, ‘Yalnýz çiçek’ gibi sevilen parçalarýný seslendirerek hem sesi hem sahne þovuyla gençlere keyifli bir akþam yaþattý. Gecenin finalinde sahne alan Ceza da ‘Plaka yerli’, ‘Rapstar’, ‘Ceza sahasý’, ‘Denizci’ gibi sevilen þarkýlarýný gençler için seslendirdi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.