sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS BELEDÝYESÝ KADINLARIN EÐÝTÝMÝNE ODAKLANDI

  •  3 Ekim 2023 Salý 09:13

Tarsus Belediyesinin kadýnlarýn okuryazarlýðýný artýrmak amacýyla baþlattýðý okuma yazma kurslarý, kadýnlarýn eðitimi ve kiþisel geliþimine katkýda bulunuyor. Okuma yazma kursuna katýlan 30 ile 60 yaþ arasýndaki kursiyerlerin okuma yazma öðrenmeleriyle birlikte hayatlarý kolaylaþýyor.

Tarsus Belediyesi Kadýn Yaþam Destek ve Dayanýþma Merkezi, Kütüphane Müdürlüðü ve Halk Eðitim Merkezi iþbirliðinde açýlan kurslar, Güner Yüksek Kadýn Yaþam Destek Dayanýþma Merkezi, Tozkoparan Zahit Mahallesi, Fahrettinpaþa Mahallesi, Þahin Mahallesi ve Barbaros Mahallesi’nde veriliyor.

Mahallelerdeki okuma salonlarýnda verilen kurslar yüzlerce kadýnýn okuma yazma becerilerini geliþtirmesine yardýmcý olurken, kursiyerler kurslara düzenli olarak katýlarak eðitmenler eþliðinde öðrenim görüyor. Ayný zamanda sabah ve öðleden sonra olmak üzere iki grup halinde düzenlenen kurslar, mahalledeki kadýnlarýn, derslerin olmadýðý zamanlarda ev iþleriyle ilgilenmesine de olanak tanýyor. Kurs sayesinde okuma yazma öðrenmeleriyle birlikte hayatlarýnýn kolaylaþtýðýný belirten kursiyerler de Tarsus Belediyesinin okuma yazma kursu hizmetinden duyduklarý memnuniyeti dile getiriyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.