sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK, MERSÝNLÝLERÝ KARADUVAR BALIK FESTÝVALÝ’NE DAVET ETTÝ

  •  2 Ekim 2023 Pazartesi 16:59

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, bu yýl 21-22 Ekim tarihleri arasýnda 4’üncüsü düzenlenecek olan ’Geleneksel Karaduvar Balýk Festivali’ne tüm Mersinlileri ve civar illerde yaþayan vatandaþlarý davet etti.

Akdeniz Belediye Meclisi Ekim Ayý Birinci Birleþiminde meclis üyelerine hitap eden Baþkan Gültak, bu yýlki balýk festivalini, Karaduvar Mahallesi’ne kazandýrdýklarý 23 dönüm büyüklüðe sahip olan ve meclis üyelerinin oybirliði kararý ile ’Sardalya Park’ adý verilen yeþil alan yanýnda düzenleyeceklerini belirtti, tüm Mersinlileri 2 gün boyunca dolu dolu geçecek festivali ziyaret etmeye çaðýrdý.

Balýk ekmek ikramý, konserler, renkli etkinlikler, eðlence alanlarý

Festivalin bu yýlki konuk sanatçýsýnýn, her yaþtan insanýn beðeniyle dinlediði sanatçýlardan Serkan Kaya olacaðýný kaydeden Gültak, “Yine yüz bini aþkýn insaný aðýrlamayý hedeflediðimiz festivalimizde, konuklarýmýza balýk-ekmek ikramý, çocuk oyun ve aktivite alanlarý, renkli gösteriler ve animasyonlar, yerli sanatçýlarýmýzýn katýlýmýyla konserler olacak. Her festivalde olduðu gibi yine kadýnlar tarafýndan çeþitli ürünlerin sergilendiði stantlar açýlacak. Türk yemekleri uzmaný ve yazar Sahrap Soysal’ýn söyleþi vereceði festivalimizde, gastronomi dünyasýnýn büyük isimlerinden Þef Fikret Özdemir ’Gastro Þovu’ ile karþýmýzda olacak” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.