sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK’TAN ÖÐRENCÝLERE ’DÝYANET ÇOCUK’ DERGÝSÝ

  •  30 Eylül 2023 Cumartesi 09:02

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü, Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü ve Ýlçe Müftülüðü iþbirliðinde, Þehit Savcý Mehmet Selim Kiraz Ortaokulu öðrencisi çocuklara “Diyanet Çocuk” dergisi daðýtýldý.

Þehit Savcý Mehmet Selim Kiraz Ortaokulu’na Akdeniz Ýlçe Müftüsü Necati Gündoðdu ile ziyarette bulunan Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, öðrencilere Diyanet çocuk dergisini verdikten sonra sýralara oturarak öðretmen ve öðrencilerle sohbet etti.

“Çocuklarýmýz, milli ve manevi deðerleri asýl kaynaklarýndan okumalý”

Gelecekte hayalini kurduklarý üniversiteleri kazanýp diledikleri meslekleri yapabilmeleri için derslerine sýký çalýþmalarý yönünde öðrencilere tavsiyede bulunan Baþkan Gültak, “Akdeniz ilçemizde 10 okulumuzda gerçekleþtirdiðimiz bu projemiz, Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý’na baðlý Ýlçe Müftülüðü, Ýlçe Eðitim Müdürlüðü ve Akdeniz Belediyesi olarak ortaklaþa katýldýðýmýz güzel bir proje. Hem çocuklarýmýzý okumaya teþvik etmek, hem de çocuklarýmýzýn ahlaki, dini ve milli deðerlerimizi gerçek ve asýl kaynaklarýndan okuyup öðrenebilmeleri konusunda da önemli bir proje. Emeði geçen herkese çok teþekkür ediyorum” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.