sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

JANDARMA OKUL ÖNLERÝ VE ÇEVRESÝNDE GÜVENLÝK ÖNLEMLERÝNÝ ARTTIRDI

  •  19 Eylül 2023 Salý 10:31

Mersin Ýl Jandarma Komutanlýðý ekipleri, eðitim-öðretim yýlýnýn baþlamasýyla birlikte okul önleri ve çevresindeki güvenlik önlemlerini arttýrdý.

Ýl Jandarma Komutanlýðýndan yapýlan açýklamaya göre, okullarýn açýlmasýyla birlikte jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan okullarda mevcut huzur ve güven ortamýnýn devamýnýn saðlanmasý amacýyla çalýþmalar aralýksýz sürdürülüyor. Jandarma ekipleri öðrencilerin kötü alýþkanlýklar edinmesini ve suça sürüklenmesini önlemek, alkol, sigara, tütün ve benzeri maddeler ile kesici, delici ve yaralayýcý diðer aletlerin satýlmasýný engellemek amacýyla denetimlerini artýrdý. Ayrýca okullara yakýn olan metruk bina ve yapýlar ile okul çevrelerinde bulunan internet kafe, oyun salonlarý, büfeler gibi iþyerleri ile seyyar satýcýlara yönelik denetimler de devam ediyor.

2023-2024 eðitim öðretim yýlýnýn güvenli bir ortamda geçirilmesini saðlamak amacýyla trafik kontrolleri ile okul servis denetimlerini gerçekleþtiren jandarma ekipleri, sürücüleri de okul önlerinde dikkatli olmalarý konusunda uyarýyor. Öðrencilere ise trafik kurallarý ve yaya geçidi kullanýmýnýn önemi hakkýnda eðitim veriliyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE EV YANGINI: 1 YARALI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.