sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA ROMAN ÇOCUKLARI TOPLU SÜNNET OLDU

  •  16 Eylül 2023 Cumartesi 09:18

Mersin’in merkez Toroslar ilçe Belediyesinin, Toroslar Kaymakamlýðý, Mersin Romanlar ve Müzisyenler Derneði iþbirliðinde düzenlediði Toroslar Roman Þenliði Sünnet Þöleni’nde, 27 Roman çocuk sünnet oldu

Sünnet olan çocuklar ve aileleri, Alsancak Mahallesi’nde kendileri için hazýrlanan alanda birbirinden eðlenceli etkinlikler ile doyasýya eðlendi. Gönüllerince eðlenen çocuklar, unutulmaz bir gün yaþadý. Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz da sünnet þöleninde Roman vatandaþlar ve çocuklarla yakýndan ilgilendi, birlikte Roman havasý oynadý. Mersin Romanlar ve Müzisyenler Derneði Baþkan Talip Moðoltekin, sünnet þölenine sunduðu katkýlarýndan dolayý Toroslar Kaymakamlýðý’na ve Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz’a teþekkür ederek. ’Roman çocuklarýmýz, erkekliðe ilk adýmý attýlar. Bundan sonraki hayatlarýnda baþarýlar ve saðlýklý ömürler diliyorum” dedi.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz ise þölende birlik ve beraberliðe vurgu yaparak, "Sünnet, hem dinimizce hem de örfümüzce erkek çocuklarýmýzýn, erkekliðe ilk adým atýþýdýr. Aileleri açýsýndan da ilk mürüvvetini görmektir. 27 çocuðumuz sünnet oldu. Hayýrlý uðurlu olsun. Hepimiz, biriz ve beraberiz. Bir elin parmaklarýyýz. Bir ve beraber olursak ancak güçlü oluruz. Birliðimiz daim olsun. Sünnet þöleninde emeði geçen Valimize, Kaymakamýmýza ve Mersin Romanlar ve Müzisyenler Derneðimize teþekkür ediyorum” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.