sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLARIN ZÝRVESÝNDE KLASÝK MÜZÝK RÜZGARI ESTÝ

  •  12 Eylül 2023 Salý 09:47

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesince, bu yýl 100. yýlý kutlanacak olan Cumhuriyet Bayramýnýn ilk etkinliði, ’Cumhuriyetimizin 100. Yýlýna Merhaba’ konseri oldu.

Toroslar’ýn zirvesi Gözne Kalesinde düzenlenen ve Mersin Nevit Kodallý Polifonik Korosunun sahne aldýðý konser, renkli görüntülene sahne oldu. Konsere yoðun ilgi gösteren sanatseverler, koronun seslendirdiði parçalara eþlik etti. Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz da sahneye çýkarak koristlerle birlikte Ýzmir Marþý’ný söyledi.

Mersin Polifonik Korolar Derneði Baþkaný Selma Merze Yaðcý, Toroslar Belediye Baþkaný Yýlmaz’a sanata ve sanatçýya sunduðu desteklerinden dolayý teþekkür ederek, “Müzikle, kültürle, sanatla ve deðerli dostlarýmýzla buluþmak çok güzel. Hep beraber, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiði Türkiye’yi yýldýzlara taþýyalým. Kendimiz, ailemiz ve Türkiye için asla umudumuzdan vazgeçmeyelim. Bu vatan bizim. Baþkanýmýz Atsýz Afþýn Yýlamz’a ve hepinize çok teþekkür ediyorum” dedi.

Baþkan Yýlmaz ise Toroslar’da Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluþunun 100. yýlýna yakýþýr etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, “Cumhuriyetimizin kuruluþunda, milli mücadele döneminde ve Kurtuluþ Savaþýmýzda kan veren, can veren, alýn teri akýtan baþta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm büyüklerimizi rahmetle, minnetle anýyorum. Ruhlarý þad olsun. Bu etkinliðimizi Gözne Mahallemizde yapmanýn mutluluðunu yaþýyoruz. Gözne, her zaman sanatýn, kültürün merkezi olmuþtur” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.