sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDE EÐÝTÝM, KÜLTÜR VE SANATA DESTEK

  •  9 Eylül 2023 Cumartesi 10:16

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Meclisi, ilçeye yeni bir eðitim yuvasý kazandýrýlmasý amacýyla Akdeniz Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðüne arsa tahsisi gerçekleþtirdi. Toplantýda ayrýca 21’inci Mersin Uluslararasý Müzik Festivali ile Mersin Arkeoloji Günleri’ne belediye tarafýndan maddi destek verilmesi de meclis üyelerinin oybirliði ile kabul edildi.

Akdeniz Belediye Meclisi Eylül Ayý Ýkinci Birleþimi, Belediye Baþkanvekili Aydýn Eðin baþkanlýðýnda gerçekleþtirdi. Önceki oturumda komisyonlara havale edilen konularýn görüþüldüðü toplantýda, mülkiyeti Akdeniz Belediyesine ait Bekirde Mahallesi’nde bulunan 4 bin 557 metrekare yüzölçümünde ve uygulama imar planýnda okul alaný olarak iþaretli taþýnmazýn, ’okul yapýlmasý þartýyla’ Akdeniz Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðüne tahsisi ile ilgili komisyon kararý görüþüldü. Komisyonlardan oybirliði ile kabul edilip meclise gelen konu, üyelerin de oybirliði ile meclisten geçti. Böylelikle ilçe yeni bir okul binasý, Akdenizli çocuklar da yeni bir eðitim yuvasý kazanacak.

Uluslararasý Müzik Festivali ve Mersin Arkeoloji Günlerine destek

Mecliste, 22-24 Eylül 2023 tarihleri arasýnda yapýlacak 21’inci Mersin Uluslararasý Müzik Festivaline, Akdeniz Belediye Baþkanlýðýnca yapýlacak olan KDV dahil 200 bin TL tutarýndaki maddi destek de görüþüldü. Komisyonlardan yine oybirliði ile kabul edilip gelen konu, meclis üyelerinin de oybirliði ile kabul edildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.