sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE BAHÇE YOLLARI ASFALTLANIYOR

  •  10 Aðustos 2023 Perþembe 10:31

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesince, tarýmsal üretimin yoðun olduðu yerleþim yerlerinden biri olan Iðdýr Mahallesi’nin bahçe yollarýnda, kilometrelerce uzunlukta sathi asfalt kaplama çalýþmasý yapýldýðý bildirildi.

Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, soðuk asfalt ve sathi kaplama çalýþmalarýna hýz veren Fen Ýþleri Müdürlüðü ekipleri, finiþer, silindir ve kamyon gibi iþ makineleri desteðiyle, ilçeye baðlý Iðdýr Mahallesi’nin bahçe yollarýnýn önce tesviye ve dolgusunu yaptý, ardýndan sathi asfaltla kaplayýp vatandaþlarýn ulaþýmýný kolaylaþtýrdý.

Bölgeye sunulan hizmet sayesinde, baþta narenciye olmak üzere hem bölgede yetiþtirilen aðaçlar ve ürünler toz ve topraða maruz kalmaktan kurtuluyor, hem de tüccarlarýn bölgeye ulaþýmý kolaylaþtýðýndan çiftçiler daha çok kazanýyor.

“Ürünlerimiz daha da deðerlenecek”

Iðdýr Mahallesi sakinlerinden Musa Þeker, “Bu yollarýmýz taþlý ve topraklý yollardý. Arabayla, traktörle giderken yavaþ yavaþ giderdik. Aðaçlarýmýz da hep toz olurdu. O da hastalýk yapýyordu. Bu hizmeti mahallemize saðlayan belediye baþkanýmýzdan ve çalýþan ekiplerden Allah razý olsun. Artýk bütün bahçe yollarýmýz asfalt oldu. Tüccarlar da daha önce ürünlerimizi daha ucuza alýyordu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.