sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’IN GENÇLERÝ DOÐA KAMPINDA

  •  4 Aðustos 2023 Cuma 09:46

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Mersin Ýl Emniyet Müdürlüðü ve Türkiye Ýzcilik Federasyonu Mersin Ýl Temsilciliði iþbirliðinde düzenlenen, ’Toroslar Gençliði Doða Kampýnda’ etkinliðinde, 450 genç kamp deneyimi yaþayacak.

7 Eylül tarihine kadar 9 dönem boyunca 3’er gün olmak üzere gerçekleþecek olan etkinliðe, ortaokul ve lisede eðitim gören kýz ve erkek öðrenciler katýlým gösterecek. Ýlçenin çeþitli kesimlerinden gelen gençler, doðanýn tadýný çýkarýrken, kamp süresince eðitici ve öðretici etkinliklerin yaný sýra spor ve eðlence aktiviteleri de gerçekleþtirilecek. Her dönem için 50 gencinin yer alacaðý etkinliðin ilk dönemi Güzelyayla Mahallesi’nde gerçekleþirken, kamp boyunca unutulmaz anlar yaþayan gençler, hem eðitici hem de eðlenceli bir kamp yaptýklarýný belirterek, kendilerine böyle bir imkan sunan Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz’a ve Mersin Ýl Emniyet Müdürlüðü’ne teþekkür etti.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, gençlerin yaz dönemini daha verimli geçirmeleri amacýyla ’Toroslar ilerle gençlik seninle’ projesi kapsamýnda, gençlik kamplarý düzenlediklerini ifade etti. Gençlere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Yýlmaz, Mersin Ýl Emniyet Müdürlüðü iþbirliðinde gerçekleþtirdikleri kamp etkinliðine katýlan tüm gençleri bu özgüvenleri dolayýsýyla tebrik ederek, “Gençlik kamplarýnýn en güzel yaþanmýþlýðý, yeni dostluklarýn kurulmasý ve kamp deneyimlerinin yýllarca unutulmamasýdýr. Biz de Toroslar Belediyesi olarak gençlerimizin hayallerini gerçeðe dönüþtürmenin mutluluðunu yaþýyoruz. Gençlerimiz, bizim geleceðimiz. Onlara güveniyoruz. Onlarla birlikte yol yürümeye ve projeler gerçekleþtirmeye devam edeceðiz” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.