sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

HAVUZDA ELEKTRÝK AKIMINA KAPILDI, SAÐ KURTULDU

  •  31 Temmuz 2023 Pazartesi 09:34

Mersin’in Erdemli ilçesinde bir þahýs, temizlemek istediði evinin havuzunda elektrik akýmýna kapýldý. 2 gün yoðun bakýmda kalan þahýs büyük ölçüde saðlýðýna kavuþurken, olay aný ise güvenlik kamerasýna yansýdý.

Olay, Erdemli ilçesi Karakeþli Mahallesi'nde yaþandý. Þoför Saip Ersin, izin gününde evinin bahçesindeki havuzu temizlemek istedi. Suyun azaldýðýný görerek havuza inmek üzere metal merdivenlere yönelen Ersin, tuttuðu merdivende elektrik akýmýna kapýlarak havuza düþtü.

Komþularý tarafýndan evin elektriði kesilerek, Ersin havuzdan çýkartýldý. Erdemli Devlet Hastanesine kaldýrýlan Ersin, 2 günü yoðun bakýmda olmak üzere gördüðü tedavi ile büyük ölçüde saðlýðýna kavuþtu.

"2 günü hatýrlamýyorum"

Yaþananlarý anlatan Saip Ersin, "Evimin yüzme havuzunu temizliyordum. Topraklama düzgün olmadýðý için merdivenlerden inerken havuza ayaðým suya deðdiði anda elektrik akýmýna kapýldým. Belli bir süre akýmda sabit kalmýþým. Ondan sonrasýný hatýrlamýyorum, suya düþmüþüm. Suya düþünce elektrik merdivende olduðu için akým kesilmiþ, belli bir süre baygýnlýktan sonra komþular gelmiþ çýkarmýþ. 112'yi aradýlar, acile kaldýrýldým. 2 gün yoðun bakýmda kalmýþým. 2 günlük yoðun bakým süreci geçmiþ, ondan sonra hatýrlýyorum, o 2 günü hatýrlayamadým. Evime gittiðimde güvenlik kamerasýný izledim. Güvenlik kamerasýný izleyince neler yaþadýðýmý gördüm. Þunu demek istiyorum, topraklama hattýnýn daha iyi yapýlmasýný öneriyorum. Havuzlarda oluþabilecek kaçaklara karþý daha dikkatli olunmasýný istiyorum. Þükür saðlýðým yerinde, saðlýklýyým. Saðlýk çalýþanlarýmýza, özellikle devlet hastanesindeki saðlýk çalýþanlarýna ayrý ayrý teþekkür ediyorum" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.